joi, 8 octombrie 2009

Stiri

*** Alex Lely a fost numit capitanul echipei Europei pentru editia din acest an a Cupei Mosconi. Primii 3 participanti au fost deja alesi : Ralf Souquet, Daren Appleton si Niels Feijen.

*** Concursuri luna asta :
15 - 17 Eurotour Portugalia, 18 - 24 US Open, 27 International Challenge of Champions. S-ar putea sa avem si reprezentanti la US Open ..........

10 comentarii:

  1. Salut,
    Ai gasit vreun live-streaming pentru US Open? Eu nu reusesc sa gasesc nimic pentru acest turneu.
    Multumesc,
    Mihai

    RăspundețiȘtergere
  2. US Open se transmite pe BCN (Billiard Club Network) dar trebue sa platesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca va fi pe http://www.accu-stats.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru informatii,
    Mihai

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai multe detalii aici http://forums.azbilliards.com/showthread.php?t=158893

    RăspundețiȘtergere
  6. Intotdeauna am pus Accu-Stats = BCN , nu stiu de ce. Acum sunt curios cati vor plati sa se uite? . Ar fi interesant de intrebat cate login-uri s-au facut din romania pe durata US Open.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu sigur voi plati ca sa ma uit. Am platit la campionatul de 14.1 la Accu-stats si pot sa spun ca e super live-streamingul, adica chiar primesti ceva de banii astia, si calitate a imaginii, multe camere, comentarii frumoase.
    Mihai

    RăspundețiȘtergere
  8. iuliane zi-mi si mie diferenta dintre pastila soft si hard...mersi

    RăspundețiȘtergere
  9. pastila moale ( soft) prinde mai bine pe bila alba si imprima deci mai mult efect. ca parti negative, este mai putin permisiva la greseli pentru ca pastila sta mai mult pe alba in timpul loviturii. Totodata cred ca genereaza o deflectie mai mare.S-ar putea sa isi piarda forma mai repede si sa se uzeze tot asa mai repede.
    pastila hard asigura un transfer de energie mai bun, este mai permisiva, tine mai mult, insa posibilitatea de a aluneca pastila pe bila alba si sa ratezi lovitura e mult mai mare. de asemenea nu ia asa pronuntat efectele, trebuie sa ai o lovitura foarte buna.
    depinde mult si de shaft pentru a vede ce perfomanta va avea in final. Medium are carecteristici din amandoua partile ( soft-tare).

    RăspundețiȘtergere