luni, 17 august 2009

Shane merge ceas

Shane Van Boening a castigat concursul Seminole Pro Tour, dupa ce l-a invins de doua ori pe " Iceman " Mika Immonen. Se pare ca parteneriatul cu Cuetec ii prieste !!! Primul loc i-a asigurat un cec de 3000 $, in timp ce invinsul a luat numai 2000 $.

Saptamana asta incepe o noua etapa Eurotour, ce se va tine in Austria, la Rankweil. Este o editie aniversara, a 100 etapa de Eurotour. Premiile totale sunt de 44.000 E, castigatorul va lua ca de obicei 5000 E, in schimb pentru accederea in primii 48 premiul va fi 400 E. Cateva modificari pentru aceasta editie : Deja s-a tras piramida, se joaca bila 9, primul la noua, spargere alternativa cu bila 9 pusa pe punct ! Piramida dubla pana la primii 32, mai putin primii 16 din clasamentul general, care intra direct in a doua runda cu cei 32 unde se joaca pana la primii 16.Runda a treia este direct eliminatorie pana la final.
De data asta avem un " contingent" mai numeros, compus din Ovidiu Cristea ( Grupa B), Anghel Radu, Babken ( Grupa C), Descultu Alexandru, Ciprian Caraciuc ( Grupa D), Grigorescu Bogdan ( Grupa E), Dragos Pintea ( Grupa H). De asemenea mai sunt locuri pentru calificari, poate o sa mai apara si de acolo cineva de la noi. Siteul competitiei este http://www.eurotouronline.eu/ ,

3 comentarii:

  1. Va fi fara indoiala un concurs reusit. Am reusit acum sa cumpar si eu live-streamingul care mi se pare foarte accesibil la 10 EUR. Tinand cont ca sambata am sa stau in casa si ma uit la eurotuor in loc sa ies in IDM e clar ca voi face economie de minim 10 EUR deci se amortizeaza repede. Sunt curios cum se vede in schimb.
    Mihai

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai o adresa de e-mail unde putem vb de posibilitatea schimbarii unor pastile? Din pacate nu pot accesa rubrica de contact.
    Mihai

    RăspundețiȘtergere