vineri, 29 ianuarie 2010

"Ce s-ar descoperi dacă testele antidoping s-ar înmulţi în fotbalul românesc? Graţiela Vâjâială dă cazul altor sporturi unde s-au depistat cazuri de dopaj. "Noi am avut surprize anul acesta la snooker! Se gândea cineva că o să găsim un caz de dopaj la snooker? Dar credeţi că m-am gândit vreodată că anul acesta o să avem un caz la ecvestră, după ce că în domeniul cailor suntem vai de mama noastră? Dacă facem teste, pot să nu găsesc sau pot să găsesc. Uitaţi, din patru probe la snooker am depistat un caz şi din patru probe la ecvestră am depistat alt caz. Sunt surprize peste surprize. Dar dacă nu facem deloc teste, atunci siguri vor fi cazuri. Tentaţia este mare", a mai spus Graţiela Vâjâială"
Articol preluat din Gandul.

Intrebare : cu ce te poti droga la snooker sau pool si cu ce scop ?

6 comentarii:

  1. cu amfetamine sau ceva asemanator, pentru rezistenta fizica si de aici cred ca rezulta si un anumit confort psihic...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sau poti sa iei un kil de viagra ceva sa ai stabilitate cand te intinzi pe masa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Testul antidoping a fost facut in luna decembrie, anul trecut, la ultima etapa de campionat national, si unul dintre ei a fumat niste cannabis .. si astfel a iesit la analiza, tipul si-a pierdut locul in Liga nationala de snooker si a fost suspendat din orice activitate sportiva ptr 3 luni (sau 6 luni, nu mai stiu exact) ...initial era vorba sa-l suspende 2 ani, dar au tinut cont ca e la prima abatere .... iar cei de la Gandul n-au facut decat sa prezinte si alte cazuri de dopaj mai "speciale" legat de Mutulica al nostru (care a facut-o de oaie).

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de tare e sa joci snooker "tras" :-)) pun pariu ca vedea 147-le de la prima bila...

    RăspundețiȘtergere