miercuri, 17 februarie 2010

Perfect Aim ?

De ceva timp este o mare "revolutie" legata de acest DVD numit "Perfect Aim". Tintirea Perfecta s-ar spune pe la noi. Am reusit sa il vad la un prieten si sincer am ramas dezamagit si apreciativ in acelasi timp. Cum naibii a vandut asta atatea junkuri cu 80 $ ? In primul rand sistemul de haita care este acum pe az. Eu postez ceva, si "prieteni" incep sa posteze diverse chestii. Cum ar fi la vanzari. Scot un tac la vanzare, si primele 7 posturi sunt de la prieteni : " Super produs, super vanzator etc".

Calitatea videoului este foarte proasta, cred ca si vanzatoarea de la colt il facea mai reusit. Apoi el nu prea introduce bile in tutorialul asta, cred ca nu stie sa editeze si sa taie la montaj. Deci cum sa am incredere in sistemul asta daca autorul nu introduce bile cu el ?

Ma pun sa ma uit si incepe sa explice cum sa ne dam seama de ochiul dominant. Asa zic, acum o sa aflu secretul. Si incepe " te uiti cu stangul, te uiti cu dreptul, si care pare mai natural e ala dominant". Aaaaaaaaaaaa marfa frate. Cum de nu mi-am dat seama singur ?
Principiul sistemului este de a te uita si sa vezi extremitatea bilei albe si extremitatea bilei obiect la loviturile drepte. Apoi acesta se foloseste la fiecare lovitura, in locul bilei obiect fiind bila fantoma. Adica odata pus pe lovitura te misti cu capul spre lateral si " Cand simti ca pierzi lovitura, du-te inapoi". Asa stii cum sa iti pozitionezi ochii cand vei simti punctul in care simti ca lovitura e corecta. Ma si vad miscandu-ma pe lovitura ca un periscop din ala.

Singurele lucruri interesante din tot videoul ar fi urmatoarele : iti poate da de gandit sa experimentezi si o alta pozitie a ochilor, daca esti incepator, si la bilele foarte taiate este destul de util. Totusi, sistemul teoretic merge numai daca lovesti perfect in centru, deci este inutilizabil pentru ca 80% din lovituri sunt cu efect lateral. Nu mai vorbesc de alte variabile cum ar fi lovitura imperfecta, curba pe masa, postav......

Spre sfarsitul filmului am ras cu lacrimi cand a scos ruleta sa masoare pe masa pentru a determina daca lovesti o jumatate de bila sau trei sferturi din bila obiect.

Concluzia : varza de video, un sistem care ne e nici macar foarte nou, putea sa aiba 3 minute si sa coste 10 dolari. cam atat valoreaza. Totusi se pare ca autorul da o gramada de lectii private acum celor care n-au inteles sistemul din DVD. Misto marketingul asta ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu