joi, 11 martie 2010

Best of The East, piramida finala de 16

Ziua a inceput cu eliminarea la masa verde a lui Daniel care a intarziat 18 minute la meciul cu Roter si a fost descalificat de directorul de concurs carea fost intransigent si nu a putut fi induplecat.
Sa notam performantele lui Klasovic, 7 breakuri la rand cu Cipi de la Timisoara, revenirea cu Babica de la 2-7, apoi ar mai fi performanta lui Zajac, care i-a facut lui Sniegocki masa si 8 breakuri la rand !!!
Dintre romani, l-as aprecia pe Sergiu care dupa ce la Master a fost mitraliat de Babica in primul meci si-a mai revenit si a reusit sa il invinga pe favoritul Gandac, reusind si el o serie buna de 4 breakuri. Dupa ce l-a invins si pe Sandi a fost scos din concurs de performerul zilei Zajac insa nu foarte usor, 9-6 si a iesit pe locul 5. Pentru cine nu stie, in 2005 la Pitesti atunci cand Kaplan era cam cel mai in forma de la polonezi,debutantul pe atunci Sergiu l-a trosnit bine de tot.
Ovidiu m-a razbunat si l-a ucis pe sarb dar batranul Roter nu l-a lasat sa treaca mai departe jucand foarte bine. Ovidiu zicea ca a apucat sa dea doar de trei ori in tot meciul. Babken putea sa ajunga in semifinala dar a pierdut destul de greu 9-7 la Trajdos.

Pana la urma a castigat Kaplan intr-un stil foarte lejer si semifinala cu Roter si finala cu Trajdos. . Cred ca este cel mai talentat polonez dupa parerea mea. Totusi pentru noi a fost plictisitori cu 4 polonezi in semifinale. Puteau sa joace la ei acasa si sa ne trimita rezultatele !!! LOL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu