miercuri, 12 decembrie 2012

Mosconi ziua 2 - Europa 9-6 USA

Asadar europenii au revenit, Feijen si Van Den Berg au jucat senzational (Berg a resuit lovitura zilei, jump cu sprijin cand mai erau 2 secunde si a bagat bila ! ) Grecul Nick l-a spart pe Shane si cu putina atentie in ultimul meci pe echipe ( cel mai frumos de pana acum !) conduceam 6-4. Asa e 5-5 si meciurile de azi sunt :

11. Van Den Berg / Ekonomopoulos 5 v 4 Dechaine / Shuff
12. Nick Van Den Berg 4 v 5 Johnny Archer
13. Ekonomopoulos / Feijen 5 v 4 Hatch / Dechaine
14. Chris Melling 5 v 2 Brandon Shuff
15. Darren Appleton 5 v 0 Shane Van Boening

Un comentariu:

  1. USA are 6 victorii obtinute in 5 meciuri decisive si un 5-3...deci la limita. Veriga lor slaba este ca si anul trecut Mike Dechaine care arata ca este timorat si a ratat extrem de mult. In afara de Archer care este neinvins restul americanilor nu s-au evidentiat...poate doar Hatch a jucat mai relaxat si mai ok. SVB ca si datile trecute parca nu se poate concentra la mosconi cup.

    De la europeni Nick van den Berg este pana acum MVP dupa parerea mea, in ciuda decisivului pierdul cu Archer, unde i-a facut cadou 2 frame-uri la scorul de 4-2.
    Insa cel mai stapan pe sine si jucatorul cu cel mai bun control al mesei este de departe D. Appleton. Este incredibil acest jucator. Nu a ratat nici o bila in meciul cu SVB si nici in restul nu imi amintesc sa fi facut vreo greseala majora.
    O surpriza este si Ekonomopoulos care a fost peste B. Shuff, deci batalia noi-venitilor a fost castigata.

    Pt diseara mizez clar pe victoria europenilor, insa scorul depinde de modul de imperechere, desi la cum au jucat europenii oricine poate sa invinga pe oricine. Vor fi un max de 6 meciuri toate la simplu, in primele 5 va juca fiecare cate un meci, iar in ultimul daca se va ajunge, capitanii vor alege jucatorul.
    Gooo Europe...

    RăspundețiȘtergere