miercuri, 11 ianuarie 2017

Late Santa

Mosu a început sa îmi aducă cadourile. Mai bine mai târziu decât niciodată ... Primul sosit, tacul de spart :) Pb 2, ala micu si puternic de la Mezz :) Cu shaftul care este si pe Kai , e perfect ! Abia aștept să îl testez. A venit si tancul negru de la Chuck, este la stimatii vamesi, sper sa il ating săptămână asta. 
În așteptarea lui, cel non-lowdeflection
 ma gândesc dacă shafturile LD sunt un must sau totul tine de marketing. Cam cat efect lateral ne trebuie nouă la lovituri ?
Aveam nevoie de o reevaluare a jocului si întrebarea legată de cat efect lateral punem si daca nu cumva folosim în exces. Având în vedere că la loviturile în unghi :
1. Bila alba prinde efect lateral după contactul cu bila obiect
2 Bila Alba prinde efect lateral după contactul cu manta
Nu cumva folosim excesiv efectul exterior ? Dacă ne uităm la jucători de genul Jayson sau Shane mi se pare că folosesc foarte puțin. Acum e de datoria fiecăruia să se analizeze si sa vadă ce vrea pentru jocul lui. Sper ca am ales bine, feeling, un Tac cu care sa îmi facă plăcere să joc în rest timp să fie.

2 comentarii:

  1. Pana la urma tot PB 2 este forta :)
    Un tac care, desi este mai scurt, este foarte bine echilibrat si iti lasa impresia ca e mai greu decat alte tacuri care sunt mai lungi si mai grele decat el. Ramane sa vedem cum se va comporta ferula aceasta minuscula.

    Eu cred ca febra LD s-a cam dus, am revenit la shaft laminat si sunt multumit de cum se prezinta. Uneori avem nevoie de acea deflectie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiecare cum a apucat sa joace si cum se simte mai bine.Pentru generatia care s a nascut cu LD in mana,cred ca ar fi contraproductiv sa treaca la non LD iar pentru aialantii,nu au decat sa incerce si sa se pregateasca de o lunga si frustranta acomodare.Oricum,timpul indelungat petrecut la masa aduce raspunsurile la toate intrebarile.Daca REVO e cu adevarat inceputul revolutiei,LD ul se va generaliza odata cu tehnologia carbonului si lemnul va deveni incet-incet amintire si nostalgie.Exact ca la rachetele de tenis.

    Starkey are unul din cele mai laudate feelinguri din lumea tacurilor,poate ca va fi cu adevarat pe gustul tau.

    RăspundețiȘtergere