joi, 16 martie 2017

Campionatul Mondial Chinezesc de Bila 8

Jayson Shaw a fost din nou in prim plan cu multe jocuri si lovituri spectaculoase. A pierdut in semifinala la teribilul Yang Fan pana la urma a iesit pe 3 dupa o finala mica incheiata in decisiv cu jucatorul Chinez Liu Haitao iar acum nr. 1 in lume in clasamentul WPA !



Primele 15 rackuri din meci https://www.youtube.com/watch?v=RliLb24VvbE
Finala este intre Yang Fan si Chu Bingjie, acum este 10-10 si se reia de la 19 ora locala.
Turneul a fost organizat foarte bine, jucatorii au avut etiocheta, strem frumos ... Desi spectatori au fost mai putini ca anul trecut, poate si unde nu au mai venit jucatorii de snooker. . Anul asta s-a folosit si un postav de o culoare speciala, mai odihnitoare pentru ochi, dupa parerea mea.
Se pare ca investitorii chinezi gandesc foarte bine acest business, se dezvolta bine.

Trebuie sa ii multumim lui Alison Chang pentru informatiile complete de pe site.

Un comentariu:

  1. Da,totul a fost foarte classy,si culoarea asta a postavului e tare chill.Pacat ca au ales chinezii disciplina asta si nu s au bagat pe american pool ,unde ne doare pe noi.Si iar remarc eleganta si adecvarea sportiva a vestimentatiei jucatorilor,niciodata nu am vazut hainute de concurs asa frumoase.Nu credeam ca biliardul poate sa arate asa cochet,a aratat ca poate avea mai mult staif decat snookerul.

    Multumim allison chang,fata ,baiat, ce esti ca nu stiu si multumim poporului chinez vecin si prieten de tac pentru ca ne a aratat ca se poate.

    RăspundețiȘtergere