luni, 19 iunie 2017

World Cup of Pool punct final

Ai nostri au fost aproape de de o victorie istorica, mai ales ca spaniolii au ratat destul de mult pentru nivelul lor. Din pacate spargerea nu ne-a functionat deloc, desi s-a spart cu 1 pe punct. Am ratat si noi 2 bile usoare, dar ce ne-a omorat pe final au fost safeurile nereusite. De la 6-4 un safe nereusit la 1 si asta a fost. masa si 2 breakuri ale spaniolilor. Braga a fost mai timorat la bile dar foarte bun la safeuri. la Ioan a fost invers a dat 2 super bile dar a si gresit 2 safeuri :) Am avut si galerie in tribuna, cu steag si tot ce trebuie. Bravo !
Dupa parcursul chinezilor si meciul incredibil din sferturi era putin probabil sa ii opreasca cineva. Dupa un meci incredibil de prost cu Anglia B austriecii si-au revenit si cu putina sansa au castigat 9-1 ... La 2-1 chinezii au bagat alba din spart, alta bila clara nu au mai avut. A mai fost un moment determinant, austriecii erau in fata mult si au dat push, chinezii au refuzat lovitura apoi He a bagat cu manta si au terminat masa. Daca ceilalti sunt pe val cred ca trebuie sa iei orice sansa sa schimbi ceva, nu sa ii lasi tot pe ei. Din momentul ala totul s-a terminat. Americanii au castigat si ei in fata Taipei cu Skylar in mare forma.  In finala Albin si mario au fost mult mai exacti si au castigat pana la urma in mod neasteptat dupa primele tururi in care s-au chinuit ceva. Dar in biliard se poate intampla orice mai ales in formatul asta. 1 pe punct , postav nou, caldura de la lampile tv si bilele intra intr-o veselie lovind manta inainte.
A fost dragut chiar daca spectatorii nu au mai facut atmosfera din alti ani.

5 comentarii:

  1. Ei,au castigat cei mai buni.Putean castiga daca fructificam ratarile lor dar nu a fost sa fie,complexul de echipa mica ne urmareste nu numai la fotbal.A fost un meci ciudatel fara nimic remarcabil.In fine,la anul...

    Am si eu intrebare off topic:Cine sunt baietii astia doi,Filip Oproiu si iranianul ala?De unde au aparut?Jucau pe aici si nu stiam eu sau...Vad ca Oproiu asta a intrat direct in liga cea mai exclusivista fara niciun fel de introducere.Daca in anii trecuti mai remarcam cate o crestere sau o noua aparitie,un Cotescu,un Gherman,Oproiu e mult peste genul asta de aparitii si ca valoare si ca constanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pa Tarif nu il cunosc, dar Oproiu era un jucator foarte bun cand m-am apucat eu de biliard, era antrenat de Sandi si se batea cu Braga si Toni. Apoi prin 2001 s-a lasat si s-a reapucat usor cand faceam eu concursuri la London 2008 cred.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha,din cei vechi,altfel era greu de explicat cum apare unul sambata de sambata in semifinala sau finala jucand de la egal la egal cu cei din top 5.Deci e un fel de Rocky...

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. despre filip pot sa va spun doar ca se antreneaza uneori ca un sclav, 6-8-10 ore, si aici vorbesc de drilluri, facute meticulos si capos.
    2. tarif mohamad e libanez, s-a mutat in iarna in romania (sotia e romanca). are niscaiva (zeci de turnee) castigate prin liban, tintas foarte bun, tehnica foarte buna, spargere foarte bua (la bila 9), neajunsurile lui sunt ca ia de sus cam orice adversar si se enerveaza usor. in plus, joaca mai repede decat l-am vazut vreodata pe mario sau braga jucand, si uneori, dincolo de ratarea buzunarului, are probleme mari de pozitionare a albei (in 75% din cazuri se scoate pentru ca are lovituri senzationale, insa restul conteaza cand pierde meciuri). are doar turnee de amator castigate, are victorii la ovidiu, toni, alicus si or mai fi (inclusiv la mine:))), insa lipsa de rabdare si o aproape neexistenta intentie de a juca tactic anumite momente nu il lasa sa stearga pe jos cu ce avem noi prin bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo lui,aud si eu despre cineva ca se omoara cu drillurile,ma rog,mai e si babken care face drilluri.Uite ca se vede rezultatul!Ma intreb unde ar fi fost un tanar talentat precum Mario daca respecta acelasi program.

    Si la Tarif se vede de la distanta nivelul dar din ce spui inseamna ca e acelasi aluat de talent indisciplinat.Oricum,o placere cel putin pentru mine,sa i vad pe amandoi completand peisajul biliardistic.Da Doamne Mosconi sa mai apara cate unul!

    RăspundețiȘtergere