miercuri, 25 iulie 2018

Fratii Ouschan reusesc dubla ... de argint !

Nu e dubla la care se gandeau ei dar pana la urma au fost finalisti din nou la bila 10 ...  la masculin se parea ca merge foarte bine Albin, dupa ce l-a spulberat cu 8-0 pe
revelatia   Echeverria, cel care il oprise din cursa pe favoritul local Niels Feijen. dar pustiul minune Joshua Filler nu a fost de acord si isi trece in palmares medalia de aur ! Niciodata in pericol, cel mai strans scor fiind 8-5 pe parcusul competitiei, Filler a impresionat prin stilul sau intimidant. De remarcat bulgarul Georgiev care era sa il scoata pe Feijen, pierzand in decisiv.  Bulgarii de fapt au o delegatie numeroasa anul acesta , fiind sustinuti de un sponsor local. Au participanti chiar si la sub 17 ani ...
La feminin Jasmine a pierdut la necunoscuta Yana Shut din Bielorusia. Asa cei 2 frati au facut dubla de argint si nu de aur. 

La sub 17 ani si sub 19 ani campionii de la 14.1 s-au impus si la bila 10, respectiv Christoffer Lentz si Wictor Zielinski ! 
La old-boys, in sfarsit Sandor Tot a castigat medalia de aur dupa cea de argint la 14.1







In acest moment se desfasoara competitia de bila 8 si cea pe echipe. Ai nostri vor intra la bila 9 de pe 28.07. Intre timp, Alecu sta cu ochii pe Ouschan si compania :)))))






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu