luni, 25 noiembrie 2019

Mosconi CUP 2019

          Astazi incepe Mosconi Cup cel mai asteptat eveniment al anului in biliard. M-am indepartat putin de joc in ultimele luni dar acest eveniment ma face sa am emotii legate de jocul care imi este atat de drag. Va fi o inclestare pe cinste, americanii au crescut mult, in special Styer si Woodward. O echipa tanara care va pune probleme. De cealalta parte Echipa europei la care abia astept dublul Shaw-Filler :))) Kazakis este cheia parerea mea daca va reusi sa fie stanca pe care sa ne bazam si isi va fi sters din memorie ratarea de anul trecut. Prevad un meci strans si un spectacol pe cinste. Chiar daca americanii sunt buni eu zic ca Shaw, Kaci si Filler sunt la un nivel demential. Astazi de la ora 21.00 pe pagina oficiala Mosconi Cup vom avea live stream gratis.
https://www.facebook.com/mosconicup/
Pentru cei din Bucuresti, se poate merge si la IDm sa se vada live impreuna cu alti pasionati.




Un comentariu:


  1. Începutul Mosconi Cup marchează un moment emblematic pentru entuziaștii biliardului, semnificând nu doar un summit al competiției la nivel mondial, dar și un punct de reîntâlnire cu pasiunea pentru acest joc nobil. În contextul unei așteptări pline de emoție, acest eveniment reprezintă punctul culminant al anului în lumea biliardului, aducând împreună talente de top din întreaga lume într-o demonstrație de măiestrie, strategie și determinare.

    Confruntarea anticipată între echipele din Statele Unite și Europa promite să fie una de neuitat. Ascensiunea jucătorilor americani, în special Tyler Styer și Skyler Woodward, indică o evoluție remarcabilă a echipei, sugerând o competiție acerbă și plină de neprevăzut. Aceasta tânără generație de jucători aduce un suflu nou și un dinamism care cu siguranță vor oferi spectacol pe masă.

    "أفضل مركز تعليمي
    أفضل مركز تعليمي في قطر
    معهد دروس خصوصية معيذر قطر"

    RăspundețiȘtergere