duminică, 1 martie 2009

Concurs in Green Flag

N-am vrut sa ma duc la concursul inaugural de la Green Flag, aveam si ceva obligatii si nici nu sunt intr-o prea mare forma. Azi am pasat fetele la soacra-mea si am fost pe acolo sa vad ce se intampla. Am ajuns tocmai bine sa prind finalele. Finala mica a fost castigata de Manzatu de la Iasi care l-a batut pe Braga. Meciul cred ca s-a jucat la 2-0 pentru Braga acesta ratand o bila cat de cat simpla si in loc de 3-0 s-a facut 2-1. Ionut a intrat apoi in joc si a asteptat sansele de la adversar, pe care nu a intrarziat sa le fructifice, jucand ca de obicei exact si aproape fara greseala. Braga a dovedit inca o data ca e un bun jucator dar nu prea stie sa piarda, el i-a facut cadou adversarului vreo 2-3 jocuri maturand bilele cu tacul dupa ce a ratat o lovitura !
In sfarsit, in finala mare Ovidiu "Fatza" si Viziru " Armando " proaspat echipat cu un P3. Viziru a inceput bine si a condus 6-3. La acest scor a riscat o bila si l-a bagat in meci pe Ovidiu. Acesta a revenit si a facut 6-6. La scoru asta eram aproape sigur ca Viziru o sa cada psihic si Ovidiu o sa il bata. A fost tocmai invers, Ovidiu n-a fost in forma prea buna si a ratat destule bile,adversarul l-a pedepsit si s-a terminat 11-6. Asta e, ce sa faci, nimeni nu e robot sa joace mereu perfect.
Pana la urma clubul e dragut, are 8 mese, sectiune de nefumatori, mesele merg destul de bine, bile Aramith TV , asa ca e o optiune de luat in seama mai ales ca este aproape de mine.
Astept diseara sa vad daca Appleton va ajunge din nou in finala la US bar Table Championship, e pe spate acum pe piramida de bila 8, dupa ce a castigat proba de bila 10 si la bila 9 a fost pe 2. Interesant ca in finala de la bila 9, Glen Atwell, venit de pe piramida din spate, a trebuit sa il invinga de doua ori pe Appleton care la acea ora era neinvins !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu