vineri, 21 august 2009

Filipinezul, si totusi ?

Am fost azi pe la London si chiar am dat destul de bine. Sa fi fost poate pauza pe care am facut-o, dar am simtit bilele si mi-au iesit niste super lovituri. Parca nici pastila Kamui M nu era asa de tare. Deci, o sesiune placuta. In schimb Samsara de pe tacul de spart mi se pare tare ca piatra, destul de naspa pentru gusturile mele.M-a cam dezamagit dupa ce a fost supra laudata pe forumuri. Cam ca aia de pe Lucasi Big beulah, dai si nu simti nimic, si fara feedback nu pot controla bine alba, desi tacul isi face datoria, se infige bine.
Hai pa, eu pe bwin nu vad nimic acum de la Eurotour, bulangii astia

4 comentarii:

  1. ...chiar ma gandeam zilele astea ( uitandu-ma pe AZ la tacurile ce le tot vand aia pe acolo ) la o chestie... exceptand cauzele naturale ( posibila deterioararea in timp a tacului ) chiar nu vad de ce mai toata lumea isi schimba tacul cautand ceva ce nu exista: tacul ideal. Poate ma indepartez de subiect insa am chiar cred ca nu tacul este cel ce iti castiga un meci atat timp cat respectivul "bat" este doar o unealta... nu vad cum un tac cu care ai jucat 3 ani poate fi inlocuit cu aceleasi rezultate de unul nou... tehnologia de ultima generatie nu este decat un praf in ochi, feeling, alte chestii de genul asta, low deflection,etc... deja ma enervez gandindu-ma la cati bani investesti cu speranta ca vei gasi combinatia perfecta ( pastila, shaft, butt ) plus alte cele... pana la urma vorbim doar de un simplu tac, restul vine din noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt si nu sunt de acord. trebuie sa cautam produsul care ni se potriveste cel mai bine. Totusi la unii dureaza mai mult cautarea decat la altii :))Totusi unele tacuri sunt mai bune ca altele. Eu de ex caut acum un ta cu lemn special, constructie asa cum vreau eu. In rest nu mai am nevoie de nimic. Pori sari peste low-deflection cu succes.

    RăspundețiȘtergere
  3. ...si eu sunt si nu sunt de acord cu ce am spus! :)) Nu am intrat in detalii prea mult aseara dar se presupunea ca acel tac pe care il ai este unul facut de un producator cunoscut conform unor standarde minime: grad AA cel putin la calitatea lemnului, shaft cu taper ales de jucator, etc... nu ma refeream la un tac cumparat pe vremea cand respectivul jucator nu stia ce sa cumpere si s-a ales cu o matura. :)) Ideea era ca uitandu-ma pe AZ cum isi vand unii bunatati de tacuri pentru a lua un tac facut de alt meserias ma gandeam la care ar fi motivele sa dai un Szambotti cautand un Toscarela de exemplu... intradevar sunt tacuri mai bune decat altele dar ce le face mai bune? Eu de exemplu am dat cu un Schon cateva lovituri si nu cred ca isi merita cei 200 $ in plus fata de un McDermott cu care ( cica :)))) ) joc eu... am mai dat si cu un Predator cateva lovituri si nu am simtit ceva atat de mult in plus incat sa schimb ceva, de fapt nu am simtit sincer care ar fi diferenta! Ca este de discutat sunt perfect de acord insa nu cred ca schimbarea tacurilor des ar aduce ceva mai mult in plus jucatorului decat impresia ca un tac este mai bun decat altul si asta bazata pe simtul lui de perceptie personal... pana la urma jucam cu ce avem la indemana uneori si o facem destul de bine ( ma refer chiar la un tac de sala )... oare de ce?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine astia pe az lucreaza foarte mult pe piata secundara, vand cumpara, e si asta un hobby :)). Si colectionari sunt destui.Ideea e ca nu e tacul perfect care sa dea singur.

    RăspundețiȘtergere