marți, 18 august 2009

A venit spargatorul de nuci ......... de cocos !!!

Am reusit decat sa sparg putin cu el azi, nu am avut timp mai mult. Primul lucru care mi-a placut la el e ca e deosebit de rigid, de la lemnul din purpleheart cred. Pastila Samsara pare mai mult fenolica decat din piele, asa de tare e. N-am reusit sa dau decat la bila 9, dar se simte bine de tot ! Inca nu pot face un review complet. In concluzie, mi-am gasit tac de spart si fortos si unicat :))) Ca tac de joc inca n-am. Filipinezu e prea usor, asta e am incercat dar chiar nu ma impac. Sper sa il dau si asa sa ma pot concentra la altul. Va ziceam ca incepusem o colaborare cu Denali Cues. Pana la urma s-a terminat si asta, intr-un mod ciudat ca americanii astia nasparlii mai sunt. Asadar, intr-o seara pe cand asteptam sa imi trimita lista cu detalii ca sa ii dau ok-ul, vad un lemn misto la el pe site. Ii dau mail daca este posibil sa schimbam manerul tulip cu ala. Raspunsul a venit foarte repede, ceva de genu ca si-a consultat agenda si nu accepta sa imi mai faca tacul, vezi doamne l-am zapacit prea mult. I-am dat si eu un mail si l-am tras putin de urechi si i-am indreptat spatele cu cobilita romaneasca LOL Asta imi aduce aminte de o chestie de la servici, au dat astia un proiect de design unui cipriot. Dupa o luna l-au sunat sa intrebe cum merge. Omu a renuntat la contract spunand ca nu poate lucra sub presiune ..... Ce ti-e si cu strainii astia .....

3 comentarii:

  1. pai da... si totusi unii dintre noi nu uita mereu sa ne reaminteasca cat de bine e pe-afara... chiar credeai ca pe-acolo umbla cainii cu covrigii-n coada? Oricum... nu am sa inteleg niciodata cum naiba vine asta: vrei sa vinzi ceva dar cand vine omu' o dai la vrajeala... pacat, ma gandesc ca poate esti tu sortit sa joci cu Artemisu'! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. www.rba-billiard.ro asta e federatia de care vorbea gabi visoiu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, este vorba de o liga nationala de biliard, bila 8. Se va juca pe echipe, cu sisteme de avantaje. La sfarsitul anului va fi un concurs final se zice cu mari premii. Eu stiam de asta dar asteptam de la ei un mail ca sa anunt deschiderea oficiala a siteului.

    RăspundețiȘtergere