duminică, 21 februarie 2010

Decizii

O perioada mai anosta sapatamanile astea, criza asta ne afecteaza pe toate partile. Nu m-am mai antrenat serios cred ca de vreun an. E frustrant sa joci din amintiri un joc si trebuie sa incepi la un nivel acceptabil. Decat sa joc prost, mai bine nu mai joc. Cand stii ca poti mult mai mult, devii frustrat atunci cand nu iti iese nimic. Am inceput sa simt mai bine tacul, insa parca tot lipseste ceva. Am gasit un deal bun si am comandat un OB 2. Am auzit lucruri bune si am un sentiment pozitiv, parca se potrivesc la un nivel spiritual Fisherul meu si shaftul asta. Am ajuns la concluzia ca totul este in atitudine si felul in care abordezi un meci, si cred ca un shaft tehnologizat care scoate mult mai mult de la bila alba imi poate creste increderea in mine. Toata sarabanda asta de tacuri mai mult m-a tinut pe loc. Sper ca OB 2 sa fie ultimul shaft pe care il incerc, daca nu simt mare lucru in plus probabil o sa raman la shaftul meu normal.

PS : m-am trezit dimineata foarte sigur ca am implinit 32 de ani. Se pare totusi ca sunt 33:) Trece timpul si nimic notabil nu se intampla la nivel organizatoric in sportul asta, ma simt frustrat ca nu avem si noi unde sa jucam organizat. Am totusi un presentiment ca anul asta lucrurile vor incepe sa se miste...

3 comentarii:

  1. Mersi. In urma cu multi ani asta insemna ceva, faceai tambalau mare. In zilele de azi ne depersonificam cu totul, viata devine plictisitoare. Nu mai avem timp sa ne distram. Stres, stres, stres.

    RăspundețiȘtergere
  2. Să jucăm organizat zici? Frumos sună... realitatea este alta: se vor găsi soluții pentru a se aduna toată crema acestui sport? Greu de crezut că respectivele turnee vor aduna cei mai buni jucători din țara în același loc și în același timp în vremurile astea... speranța moare ultima.

    RăspundețiȘtergere