marți, 2 februarie 2010

Fit for Best of The East

Am facut ceva sport cand eram mic, cam 13 ani in diverse discipline, in plus eram obisnuit sa joc mult fotbal, tenis de orice fel, inot si tot asa. De multi ani insa miscarea a devenit tot mai straina, dupa ceva probleme cu spatele. De cand m-am linistit cu pastila si tacul de joc am inceput sa ma anlizez si mi-am dat seama ca obosesc destul de repede si n-am tonus mai deloc, dupa un inceput bun de obicei jocul imi scade destul de mult...........
Exista sportivi cum ar fi Hohmann si immonen care cred cu tarie ca antrenamentul fizic regulat poate ajuta la biliard, prin faptul ca muschii raspund mai bine la comenzi, si tonusul general mai bun te ajuta sa rezisti in meciuri. Asa ca m-am hotarat sa testez teoria pe rabla personala si am inceput un program de pregatire fizica menita sa ma faca o masina perfecta pana la Best of The East pentru a avea sansa sa rapun macar unul dintre invadatorii polonezi LOL Destul de greu avand in vedere ca Skowerski tocmai l-a rupt in doua pe Imm0nen cu 7-3 la WTC.
Asa ca zilnic 100 de abdomene, exercitii cu gantere mici, 50 genoflexiuni si alte exercitii cardio reprezinta meniul pentru prima saptamana. Era sa uit, motivarea cu o moaca de polski (cat mai urata) face parte din antreu.
Asa ca iesim in parc la o alergare ? Putem forma grupul "Romanasi cu muschiul tare" :)

7 comentarii:

  1. Coane, daca nu faci lumanarea si podu din picioare, pleci cu shansa 2-a clar...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mergi pe mana mea si lasa naibii prostiile, pune-ti femeia la treaba, mergi cu proverbiala de 4 ori pe noapte si ai sa vezi cum te ''intaresti'' si fizic si psihic.Iar daca doamne fere iei bataie la bile de la polski atunci esti 100% pregatit sa ii iei la stanga.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hahahaha! De departe cea mai tare chestie de pana acu'... Training fizic si motivational in acelasi timp... O sa te simta polonezii, mai ales cand o sa stea cu spatele la tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai Marse ajungem la zicala Sa nu te joci cu c........ Daca nu ii inving, ii bat. Mawashi Geri si Ura Mawashi Tobi Geri (pentru cunoscatori LOL)

    RăspundețiȘtergere
  5. Concluzia - intotdeauna asculta sfatul unuia mai in varsta si cu experienta si mergi pe vechiul dicton latin spus de un MARE intelept care in traducere suna cam asa : "cel mai mare pacat din lume este orice erectie pierduta".

    RăspundețiȘtergere
  6. Coane, sa nu te antrenezi si la Back Hand English tot asa ca dup-aia o sa fie o laba jocul tau :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa mah faceti mishto de telurile si idealurile mele ........ Da n-are nimic, muschiul se intareste si pe polski il paleste !

    RăspundețiȘtergere