vineri, 26 februarie 2010

OB 2

Am sa incep reviewul cu o afirmatie : AM TAC ! Am jucat aseara cu OB 2 si chiar mi-a placut :)

1. Efect - Primul lucru care l-am observat este cat de mult efect ia. Frate trebuie sa dai cu frana de mana trasa ! Fiti atenti ce bila am dat ieri ! I-as da un A+ la efect, ia efect foarte usor, inclusiv returul. Ce sa mai, atunci cand ai nevoie te scoate din necaz !


2. Cum se simte - datorita constructiei se simte mai bine, mai plin decat Z sau 314. Partea fata inclusiv ferula este plina si restul gol si umplut cu spuma, spre deosebire de Predator la care lucrurile stau invers. Lovitura mi se pare mai "calda" dar in acelasi timp este mai rigida, shaftul nu flexeaza ceea ce ii da siguranta. Datorita miezului de spuma vibratiile sunt reduse la maxim si asta cred ca ajuta la un feedback foarte bun.
Forma este conica dar creste mult in primii 7-8 cm de la ferula, astfel incat acolo unde faci podul este mai gros decat Z. Asta mi-a placut pentru ca la podul inchis, simt tacul bine intre degete, nu ca o scobitoare. .

3. Control - mie mi se pare ca alba se duce exact acolo unde vreau, si asta s-a intamplat de la prima lovitura. Secretul este sa nu il fortezi decat atunci cand trebuie. Daca joci cu el relaxat si la o viteza normala, nu ar trebui sa ai probleme.

4. Deflectie - deflectia este foarte mica, comparabila cu Z

5. Pastila - Nu sunt un fan Everest, dar pentru moment se comporta onorabil

Alte imbunatatiri : nu stiu ce se intampla dar bilele taiate mult au devenit foarte usoare. Din punctul asta de vedere jos palaria. Le dau la siguranta pe astea.

Este mai usor decat shaftul meu original, cred ca 3,4 oz, iar punctul de echilibru s-a dus mai in spate cam pe la 18 inch. Acum cred ca tacul e undeva pe la 19,5 oz, mult mai bine.

In concluzie, efect mult mai usor, control foarte bun, feeling excelent mi se pare o arma redutabila, asa ca ultimul tunning a fost facut. Ma simt mult mai increzator si am inceput sa dau multe bile grele pe care le evitam, iesiri spectaculoase ... "Ronnie is back"

4 comentarii:

  1. si souquet zicea de ob2 ca-i un shaft f bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma indoiesc ca zicea Souquet asta...el are contract cu Predator, joaca cu 314-2...si cred ca ar avea probleme daca ar lauda OB-2-ul...

    RăspundețiȘtergere
  3. :) bine... cre`ca ca are clauza cu masuri coercitive in cazul exprimarii unei pareri... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca s-a exprimat in cadru privat oricum

    RăspundețiȘtergere