duminică, 29 august 2010

Inapoi

Am stat o saptamana la Olimp. Statiune linistita cu doar 2-3 magazine, mai de mosi asa. Totusi e mai relaxant si mult mai ieftin, pe principiul n-ai de unde, nu cumperi :) Totul pare parasit, neingrijit. La hotelul la care am stat ( renovat in 2002) se vedea ca nu se intretine nimic.
Chiar daca este curat semnele delasarii erau pretutindeni. La sala de fitnes aparatele erau defecte mai toate, manere rupte, scaune rupte pe terasa, balansoare cazute in gradina ... Seara se incerca un fel de program de varietati, insa muzica la maxim era mai degraba un chin decat entertaining, varianta romaneasca manelisto-groteasca. Pana la urma plaja si baile in mare au contat mai mult decat restul si pe total ramane o tenta pozitiva si un bronz sanatos ... 
Babken si-a continuat aventura la Eurotour, de data asta acasa la "Ice Man"  Mika Immonen. Dupa 2 victorii din pacate a iesit scos de 2 nume mari, Stepanov si Peach. La ultimul a pierdut greu, 8-6. Dupa mine la nivelul asta este un scor foarte bun, inseamna ca a fost in meci si s-a batut pana la final. Din pacate nu a reusit nici de data asta sa mearga mai sus, dar nu e timpul pierdut. Dupa cum am mai spus nu au cum sa vina rezultate asa din prima. Trebuie sa fii acolo, sa respiri acelasi aer si usor, usor incepi sa le dai si tu la gioale. Si dac nici Babicu nu reuseste ... Sper sa aiba resurse sa continue, parerea mea este ca in urmatoarele 3 editii va reusi o calificare pe tabloul principal. Din doar 2 concursuri este pe locul 143, si mai poate adauga puncte  la urmatoarele 4 participari. In clasamentul general conteaza cele mai bune 5 etape din ultimile 6 in ordine cronologica.
Van den Berg confirma forma buna si castiga cu 8-1 in fata liderului european la zi, Karl Boyes. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu