sâmbătă, 13 octombrie 2012

Updateuri 2

Toti strainii au fost cam blazati, in afara lui Orcullo si partial Ko Pin Yi. Nu s-au asteptat ca polonezii sa fie atat de competititvi. Babica a pus o presiune fantastica pe Mika, numai bulanele si greselile de pe final ale polonezului au facut ca Immonen sa castige in decisiv. Tanarul Wojciech  a castigat cu noroc dupa ce un Ko Pin Yi imperial s-a batut singur pe final. Appleton vs Drago a fost poate cel mai frumos meci. Drago a reusit sa castige dupa ce a jucat, si mai ales a spart foarte bine. appleton cam obosit si infumurat s-a curatat si dus a fost. In cele 3 zile nu l-am mai vazut pe acolo.Shane a pierdut si la fel nu a mai iesit  desi doream sa vb cu el putin.
Pana la urma polonezii au castigat acest turneu fara drept de apel, dupa ce jucatorii lor au ajuns in finala. Jucatorii invinsi de ei spun totul : Souquet, Pagulayan, Orcullo, Shane van Boening, Toni Dragi si Nick Van Den Berg ! Totusi Skowerski este cel putin o clasa peste toti polonezii si cred ca va fi si in echipa Mosconi. In meciul cu Drago a fost extrem de bun. O singura bila ratat tot setul mese inchise si bile deosebite, iesiri grele, psihic de campion.
M-am intalnit la cafea cu Michaela tabb, o prezenta deosebit de placuta si in acelasi timp amabila.
 
Totul s-a incheiat destul de urat trenul spre varsovia fiind extrem de slinos. Am stat mai mult pe hol. Back to Romania unde totul e minunat ...

2 comentarii:

  1. tati pai si Shane si Darren au venit la J Archer Classic in Georgia de aia au fugit asa repede. Oricum Shane e un copil cu care nu poti schimbi prea multe decat daca te intereseaza sa joci ceva pe bani. Darren e prea molcom si vb numai de snooker...n-ai pierdut mare lucru...:)))
    Ma bucur ca ai fost acolo si a iesit frumos.
    Toate bune si bafta la finala. (numai tacuri urate iti alegi, sper sa te ajute totusi).
    Cristi N

    RăspundețiȘtergere
  2. Eee oricum nu aveau avion sambata. Anyway, mi-am luat Dominiaku inapoi le dau draq de alte tacuri. Dura prea mult sa ma invat cu el si vine finala acum.

    RăspundețiȘtergere