miercuri, 22 aprilie 2015

Romanii dau bine in Europa

Nu de putine ori am spus ca daca ar avea sansa sa mearga constant la concursurile europene , ai nostri pot face performanta. Revigorarea de anul asta adusa de BKO si Leo Dobre  si faptul ca au putut sa mearga la cateva concursuri Eurotour inainte de Campionatul European ( tot cu sprijinul BKO) au


adus si roadele.

Mihai Braga a dovedit ca mai are un cuvant de spus in biliard ajungand pana in primii 16 ( cea mai buna performanta de pana acum a unui roman la CE) la bila 8, pierzand in fata ce avea  sa si castige proba, masina de bagat bile numita Niels Feijen.
La bila 9, performerul s-a numit Voicu Sergiu. El si Ladanyi au ajuns pe piramida de 64, dar Sergiu a reusit sa treaca in primii 32 cu o victorie de senzatie la Radoslaw babica. Ce frumos arc de timp fata de Best of The East Pitesti 2005 unde un junior aparent timid  il mitralia pe Thomasz Kaplan, la acea data cel mai important jucator polonez !

Nivelul e foarte ridicat in Europa si o singura greseala te poate costa meciul, au patit-o si ai nostri aici. Sper ca experienta lor acumulata in Europa sa ii motiveze si sa ii traga si pe ceilalti jucatori romani sa incerce sa se imbunatateasca. Pana una alta bravo Braga, Voicu Sergiu, Ladanyi si Surdea ati jucat bine, castigat meciuri si eu unul sunt multumit ca ati facut impresie buna.
Sa felicitam BKO si ATD  pentru eforturi.
urmeaza Eurotour in aceeasi locatie, iar Armada romaneasca se va mari cu Mario, Ovidiu, Gandac si Raul.

Siteul competitiei aici : http://eurotouronline.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu