joi, 12 mai 2016

Schimbare de regulament oficial Bila 10

Regulamentul oficial de biliard-pool al WPA s-a modificat. In afara de cateva modificari cu privire la
folosirea magic rack si introducerea referirilor la regula cu 3 bile trecute de linie, cea mai importanta modificare se refera la Bila 10. Jocul a fost modificat astfel incat nu mai exista scurtaturi si se eleimina si mai mult din noroc, cu o diferenta si mai mare fata de bila 9.  Mai exact , nu mai poti castiga jocul prin combinatie la bila 10 chiar daca este anuntata. Jocul se castiga doar atunci cand bila 10 ramane ultima pe masa si se introduce legal , anuntata. Daca totusi introduci bila 10 prin combinatie anuntata , bila 10 se repozitioneaza si daca lovitura a fost legala iti poti continua vizita la masa.
E de dat la sapa nu mai merge cu scurtaturi cum ar veni. Mie unul imi place aceasta schimbare. Voi updata si regulamentul in romana cat mai curand, pana atunci regulamentul oficial modificat se gaseste pe wpa-pool.com.

Un comentariu:

  1. Bun ,bun asa se mai lumineaza un pic lucrurile.Ar trebui dupa mine mutat centru de greutate al competititiilor ooficiale de pe bila 9 pe 10.Chiar daca 9 e mai populara.

    Trebuie sa pat ca altfel diferentierea valorii jucatorilor se face mai bine.

    RăspundețiȘtergere