marți, 30 august 2016

Black Sea Cup 2016

 Nu mai e mult pana la urmatoarea etapa 3-4 septembrie. Singurul concurs romanesc de biliard inclus in calendarul EPBF, care creste
constant de la an la an. Babken munceste fara mare tam tam, dar face treaba foarte buna ...
Fata de anul trecut premiile au crescut cu 9000 de lei ... Se anunta din nou un turneu de gala ...
Pagina oficiala https://www.facebook.com/Black-Sea-Cup-1406027673040280/



Un comentariu:

  1. Ok,pai sa vedem ce va fi anul asta.Sper ca va avea stream,altfel mi se pare de lucru de neconceput pentru 2016.Poate si echipa de filmare de la televiziunea constanteana va fi alta,sa inteleaga lumea ceva dintr un meci,nu sa vada aproape fiecare bila rostogolindu se artistic cu zoom ca pana la urma e filmarea unui meci de biliard nu film cult de Tarantino.

    Si nu stim cine participa,anul trecut a fost o prezenta de elita.sa speram ca vom avea nume mari.

    Felicitari lui Babken pentru acest demers,la ce dezvoltare are biliardul in Romania,turneul lui chiar inseamna ceva,al treilea eveniment al anului.Dar sa nu faca greseala pe care o fac altii sa l organizeze doar pentru jucatori si sa uite de public.Am vazut asta si in februarie la marele turneu organizat la TAC si mai recent la BEST ul romanesc.Stim cu totii ca publicul de biliard e restrans dar nici nu va creste daca nu va fi stimulat prin mediatizarea acestor evenimente.Deci stream si actualizare constanta pe facebook.

    Poate si dumneavoastra domnule Dragne faceti 2-3 interviuri cu ceva lume buna de pe acolo.

    RăspundețiȘtergere