vineri, 29 iulie 2016

Campionatul Mondial de Biliard Bila 9

Maine incepe etapa  principala a Mondialelor de Bila 9 ce se disputa la Doha, in Qatar.
Pe langa jucatorii deja calificati pe tablou au mai fost 12 locuri libere pentru care s-au disputat saptamana asta calificari.




Tabelul complet cu grupele se gaseste aici http://www.online-brackets.com/view/988

Va reusi campionul de anul trecut Ko Pin Yi sa isi apere titlul ?

Editia de anul asta aduce cateva noutati :

- Se va juca cu 9 pe punct, si cred ca jucatorii europeni vor avea mai multe sanse intrucat au exersat mai mult la Eurotour.

- Nu va exista stream deloc. Cei de la Kozoom nu au vrut sa se mai bage pentru ca platforma lor nu rezista la atatia utilizatori. Anul trecut la finala streamul a mers rau cand a atins 30.000 privitori. Probabil nu au vrut sa isi strice reputatia. Araboii nu au gasit alta alternativa, asa ca din punct de vedere media e cam degeaba acest campionat.

Eu as merge pe Feijen ca atinge macar semifinalele si favoritul meu din Filipine Roberto Gomez ... Sanse mari sa intre in careul de asi Shane Van Boening si Wu jaquing

Un comentariu:

  1. Anul trecut meciul cel mai frumos si adevarata finala a fost semifinala dintre Wu qiachin sau cum i o spune si ko-pil i.Meciul turneului,clar.

    probabil aistia doi raman favoriti dar ar fi timpul sa arate si nenicu SVB ca nu degeaba e la varf in ultimii mai multi ani.Ca altfel shane se transforma in shame ,in principalele doua sensuri:si pacat de el dar si rusinica.Fara un campionat momdial SVB nu poate fi considerat un jucator implinit.

    Pacat ca vedem o pool din campionatul asta.

    RăspundețiȘtergere