joi, 29 septembrie 2016

Pe la noi

Pe la noi a fost liniste in septembire  ... a fost si CN de bila 9 la Campulung acum cateva saptamani castigat de Paul Lazurca. Pana la urma embargoul pus de BKO jucatorilor care mai merg la federatie a functionat partial doar pentru jucatorii foarte buni si s-au prezentat totusi 12 jucatori la CN.
Dupa Black Sea Cup  nu am mai fost la concursuri in Bucuresti dar inclin sa merg la asta mare BKO, deja formatul s-a anuntat, mai multe amanunte gasiti pe pagina lor de socializare. Pe mine singurul lucru care ma deranjează e lipsa ținutei obligatorii. Daca vine o televiziune, un sponsor, un jurnalist trebuie sa vada ceva frumos, asa cred. Altfel e pacat de toti banii investiti daca nu si educam oamenii. Nu e o rautate ( sa nu imi sara apostolii BKO in cap) doar o observatie.
Sper sa apuc să joc puțin înainte, dacă nu vedem cum va fi la fata locului.

10 comentarii:

  1. Eu m as bucura sa sara apostolii BKO in capul tau,asta inseamna ca ar citi blogul.Mult timp m am intrebat care e explicatia pentru care nu scriu oamenii pe forum si pe blog,ma gandeam ca or fi avand ceva cu tine si nu vor sa ti ofere aceasta satisfactie.Apoi mi am dat seama ca pot fi alte explicatii,una dintre ele aceea ca ori nu stiu ori nu sunt obisnuiti sa citeasca ceva.Socializarea oferita de facebook e altceva,e ca cititul subtitrarilor filmelor cu cichi cean.

    Lipsa tinutei obligatorii e unul dintre cele cateva semne importante care arata ca biliardul ,inca si din pacate ,nu poate fi considerat sport.Eu nu stiu nici un sport unde poate veni fiecare la concurs imbracat pe intuneric.E pacat si ca organizatorii nu pun pret pe asta,OMN ar putea sa i educe un pic pe baietii astia,sa i invete ce inseamna adecvarea la un fenomen.Pacat ca nu si asuma rolul asta,probabil sa nu i iasa porecla in evidenta.Eu am sperante ca poate aduce inca multe schimbari bune care sa se transforme intr o dezvoltare durabila pentru biliardul romanesc.

    Pe de alta parte legat de OMN,repet ca initiativa lui de a incepe razboiul mi se pare foarte buna si o asteptam demult,apele trebuiau despicate odata.Mai rau de atat nu putea fi in ce priveste inexistenta activitatii federatiei.Mai sunt si alte tactici de razboi,cine e in masura ar trebui sa cheme si organe de specialitate,politie,fisc,nu stiu cine are competenta de control.E simplu,oamenii vechi trebuie sa plece si sa vina altii,daca vor bine,daca nu ,trebuie gasite parghii legale prin care sa fie obligati.

    In rest da,septembrie slabut dar vine Best ul de la Chisinau,sa speram ca romanii vor arata patriotismul de a fi curiosi ce se intampla la fratii de dincolo de Prut.Asa ar fi frumos ,cel putin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si OMN sa faca bine sa aiba o competitie numita Campionatul National BKO.Chiar daca nu va fi organizat sub egida federatiei ci sub cea a BKO,acolo se vor aduna cei mai buni jucatori si cine va castiga va avea legitimitatea de campion national oferita de forta concursului si a competitorilor.Nu stiu ce mai asteapta si nu organizeaza Campionatul National BKO.

      Ștergere
  2. Da si eu cred ca la ora asta Leo ar cam fi singurul care ar avea potentialul sa miste biliardul romanesc. Vedem ce se va intampla pe viitor. pana atunci concursul pe echipe se anunta spectaculos, am auzit zvonuri ca vor participa si cativa jucatori vechi, care nu au mai participat de mult la concursuri. S-ar putea sa fie si straini ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru cei fara facebook ce concurs este la Tac si cand? Ms

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Premii totale GARANTATE de 31.000 lei in Romania!
    Turneul BKO a devenit certitudine!
    Intre 14 si 16 octombrie, BKO si Club TAC, dau startul celui mai ambitios proiect: 3 turnee cu fond garantat de premii de 31.000 lei!
    1. BKO TEAMS CUP - vineri - echipe de 4 jucatori. Se joaca piramida dubla, primul la 7 pana la primele 4 echipe, semifinalele si finala.Vom avea 4 meciuri de simplu prin tragere la sorti, 2 meciuri de dublu si un meci 4 contra 4 pentru departajare, daca este necesar. Premii: Locul 1 - 6.000 lei, Locul 2 - 4.000 lei, Locurile 3-4 - 3.000 lei. Taxa de participare 1.000 lei/echipa. In fiecare echipa va putea evolua maxim un jucator din categoria valorica A+. Acesti jucatori vor fi prezentati in urmatoarea postare BKO.
    2. BKO GOLD CUP - sambata si duminica - sistem de grupe cu capi de serie, primii 2 clasati vor avea acces direct pe piramida simpla eliminatorie. Sambata sa joaca pana la primii 16, toate meciurile se joaca primul la 7.Duminica se joaca primul la 9, toti cei 16 calificati intrand in premii dupa cum urmeaza: Locul 1 - 3.000 lei, Locul 2 - 2.000 lei, Locurile 3-4 - 1.000 lei, Locurile 5-8 - 500 lei, Locurile 9-16 - 250 lei.
    3.BKO SILVER CUP - duminica - piramida dubla pana la primii 8, urmata de piramida simpla. Se joaca tot turneul primul la 7. Sunt calificati direct, gratuit, toti jucatorii care nu au intrat in primii 16 la GOLD CUP si jucatorii care vor dori sa participe doar la SILVER CUP cotra unei taxe de 50 lei. Premiile sunt urmatoarele: Locul 1 - 1.000 lei, Locul 2 - 800 lei, Locurile 3-4 - 400 lei, Locurile 5-8 - 250 lei. Taxa de participare va fi diferentiata in functie de valoarea jucatorilor si de posibilitatea lor de a ajunge in locurile premiate dupa cum urmeaza: Categoria A+ - 250 lei, Categoria A - 150 lei, Categoriile B si C - 50 lei, fetele si juniorii - gratuit!
    In plus, va fi organizata o tombola, care va desemna prin tragere la sorti 2 castigatori a cate 400 lei!
    La toate cele 3 turnee se va juca bila 9, cu 9 pe punct, spargere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Sper ca pana atunci platesc si site'ul sa avem stream 😀

      Ștergere
    2. Au stream pe canalul lor de youtube,cauta acolo.

      Ștergere
    3. Si canalul lor fusese suspendat. La Pro ul de acum 2 sapt nu mergea.

      Ștergere
  6. De aia zic,pentru ca sambata trecuta a mers pe youtube.

    RăspundețiȘtergere