duminică, 16 octombrie 2016

Bko Open

Extraordinara ziua de vineri, atatia jucatori , atatea intamplari a fost extraordinar. S-a jucat mult, ultimele meciuri s-au incheiat tarziu in noapte. Multe meciuri s-au incheiat indecisiv cu meciuri de 4 la 4, tensiunea maxima ... Prima echipa calificata a in semifinale a fost Sereno Team ... A doua aproape de dimineata a lui Gandac care a castigat in decisiv, la 4 la 4, cu 7-6 ... Dupa ce nu m-am mai antrenat 2 luni si jumate am primit cu placere invitatia lui Mario sa fac parte din echipa lui. Am fost marti sa dau cateva ore si vineri m-am prezentat la apel :) Ieri a fost o zi mare, am castigat pe fata la Alicus apoi am pierdut la echipa lui Gandac. Aici a fost si singura partida de dublu pierduta de mine cu Mr. Benga cu care m-am inteles de minune. Cealalta echipa a fost racheta Mario-Danescu. Amandoi au tras la foc automat. Pe spate am castigat la echipele lui Ovidiu ( mi-a facut mare placere sa revad pe fostii jucatori de top Toni, Dima sau Gili la masa si a fost un gest frumos din partea lor sa onoreze acest turneu desi nu au mai jucat de foarte mult timp) si Ladanyi ... Astazi dupa tuneul Gold ( la care am reusit sa ma calific in primii 16 maine ) s-au jucat si calificarile pe spate. Am reusit sa trecem greu si cu mari emotii de echipa lui Surdea , dupa ce am castigat la 5-4 dublul salvator ca sa nu ajungem in decisiv .. Am tras rau astazi dar echipa m-a ajutat. Am ratat 9 de 4-2 apoi s-a facut 4-4 ... Am reusit sa intram la masa dar am avut mare ghinon si a ramas o masca frumoasa... La dracu am vorbit cu Airdrivul meu de jump ca ar fi cazul sa isi scoata banii la cat am dat pe el  Si am dat un jump perfect LOL  Mai erau doar cateva bile, a ramas un unghi ciudat la 6 si echipierul meu a dat stop. Am ramas departe de 7 si parca alba avea doua tone. Am zis ca trebuie sa bag bila asta si trebuia sa dau usor. Pana la urma l-am bagat si am terminat masa, intr-un final apoteotic ne-am calificat in semifinale.
Criminal formatul, emotie pura adrenalina, spirit de echipa Am vazut multe echipe frumoase, Si multe momente de povestit. Ultima echipa calificata este cea a lui Dan Moraru care s-a calificat in decisiv . Maine dupa Gold se vor juca si am inteles ca se vor inregistra pentru a fi date ulterior pe sport.ro. Cred ca se va inregistra si finala la Gold.

2 comentarii:

  1. Am vazut jumpul,ai fost maret la faza aia.Sunt curios cum va arata biliardul la TV desi finala la Gold a fost slabuta.Sa le vedem pe celelalte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astazi a fost mai bine la finala pe echipe, mai multi spectatori , atmosfera

    RăspundețiȘtergere