sâmbătă, 27 octombrie 2018

Andrea Klasovic - Best of the East

A durat ceva sa pot scrie despre acest turneu ... drumul a fost foarte lung. Avem


niste drumuri de kkt. Vineri am plecat la 7 din București si pe la 4 eram la Pestera Ursilor la 80 km de Oradea. Drumul de la Deva spre oradea e bun pana intri in judetul Arad. Dupa aia e nasol rau. In fine a meritat aceasta pestera fiind cea mai frumoasa pe care am vazut-o eu pana acum. Mi-am luat si fetele de data asa ca s-au bucurat si ele.
Vineri a fost un turneu pe echipe si daca tot nu am jucat la cel mare m-am bagat si eu cu prietenul Marcus. Am jucat cu echipa Timisoarei Peiov si Costea si chiar am avut sanse sa castigam dar am ratat bila de 3-1. De la ruptura de muschi nu puteam sa tin mana foarte bine pe masa. Asa ca nu mi-a parut rau ca nu am jucat la cel mare. Au castigat bulgarii cu un Georgiev mult schimbat in bine fata de anii trecuti. A devenit un jucator foarte solid. Prima zi a adus si primele surprize Ladanyi fiind trecut pe spate de Babken si apoi

trimis acasa de Ciucas Cristian care a facut un turneu remarcabil. Pacat si de fratele Spataru de la Timisoara care a jucat f bine dar in final nu a mai avut forta la ultimul meci cu Georgiev. Gandac a fost oprit si el de Cotescu Alex in ultimul meci de calificare de sambata. Ar fi multe de povestit dar am remercat calificarea lui Nic Berendea, victoria lui Olah Gabor cu cehul Gavenciak si calificarea lui Clement pentru duminica  care a crescut foarte mult in primul rand dpdv mental. Din pacate duminica a dat iar de Koniar Jakub si a pierdut clar. Babken a mers linistit in stilul caracteristic si in primii 8 l-a invins clar pe liderul clasamentului general Mariusz Skoneczny. Din pacate in semifinale nu a mai avut aer si a pierdut clar la polonezul Kaplan.
 Taciturnul Zoltan Kercso s-a strecurat si el in primii 8 ca de obicei un joc solid, calculat... bravo.
Pe partea lui de tablou Klasovic a facut prapad pana in finala. Un jucator spumos, cu nerv, agresiv la masa foarte bun tehnic in meciurile cu Szolnoki, Skoverski si Turkowski a castigat 21-7 ! Nemai stiind ce sa faca la un moment dat Skowerski a căutat sa castige la 3 greseli dar nu i-a mers !
Finala a fost foarte stransa, mai ales ca sambata Kaplan il trecuse pe spate pe Andreja. La 6-6 Andreja s-a controlat foarte bine si a reusit breakul castigator. O victorie meritata parerea mea. Si fiindca a stat mult in Romania vorba lui Braga e primul roman care castiga un Best in Romania 😁😁😁 M-am uitat putin la tac este un Mezz cu Alfa Hybrid pentru curiosi :)
Tot duminica ca de obicei Atd prin prezenta doamnei Tabacaru a organizat turneul second chance cei care au pierdut sambata au avut sansa sa isi mai linga ranile si au avut sansa sa castige un voucher cu taxa de participare la urmatoarele besturi - Iulian Costea,Surdea Cristian,Georgi Georgiev si Spataru Razvan. Bravo !
Piramida o gasiti aici https://tournamentservice.net/tournament.php?finstand=24448
Meciurile înregistrate tot prin eforturile Atd Dynamic https://m.youtube.com/watch?v=zK79QJXCPAo
Trebuie sa aducem multumiri clubului gazda precum si lui Levente pentru ajutor si suport. Fara ei acest turneu nu ar fi fost posibil in Romania.
Cum duminica s-a terminat devreme am avut timp de o vaie termala si o masa la baile Felix. Luni am trecut si pe la Sighisoara iar in ceas de noapte am trecut la ora de desenat pe parbriz. Nu cred ca am mai ras asa mult de cand eram mic.








3 comentarii:

  1. Ce povestire frumoasa, o placere sa citesti asa ceva. Si cum sa nu te amuzi cu bonomul mister Gosa, e unul dintre putinii preferati ai mei mei din lumea biliardului, ii numar pe degetele de la o mana.

    RăspundețiȘtergere