marți, 4 decembrie 2018

Mosconi CUP - incepe lupta !

Astazi incepe confruntarea anuala intre Europa si USA. Pot spune cel mai urmarit si asteptat eveniment din biliard.
Romanii pot urmari live stream gratuit incepand cu ora noastra 20.30 pe pagina de Facebook oficiala https://www.facebook.com/mosconicup

Anul acesta americanii
au facut ceva eforturi sa inchege o echipa mai competitiva, pe langa geniul Johan Ruijsink au si un capitan secund bastinas Jeremy Jones. Au facut mai multe team-buildinguri impreuna, la Kremlin Cup, Eurotour si meciul de pregatire cu Anglia.
Mi-a placut debutantul Styer pare un tanar de perspectiva. Acesta a fost pregatit intens de Johan. Sa vedem insa cum va rezista presiunii publicului englez, se stie foarte zgomotos. Americanii au nevoie de o stanca ca sa ii traga parerea mea si nu stiu daca Shane va face pana la urma asta. Palmaresul lui la Mosconi spune totul : 66 meciuri jucate, 26 castigate.
De cealalta parte Feijen are 62 cu 41 castigate...
http://www.matchroompool.com/mosconi-cup/#teamEurope
Echipa Europei are 2 debutanti, in Eklent Kaci, liderul mondial la zi si Alex Kazakis, surprinzator in urma abandonului austriacului mario he. Se pare ca acesta a folosit ceva substante interzise, asa zis pentru scaderea tensiunii. Insa nu am putut sa aflu cam ce substanta este ...
Settingul a fost facut pentru prima zi, desi as fi aranjat altfel echipele la dublu Ouschan cu Kaci si Shaw cu Kazakis din punct de vedere al abordarii biliardului. Cred ca e f important sa vezi la fel unghiurile. Capitanul Chamat posibil sa fi dorit putin mai mult echilibru in ambele echipe un fel de yin si yang rece+vulcanic.
Americanii risca si il arunca pe Styer la primul meci de simplu desi il vedeam pe Skyler acolo care este imperial in ultimul timp. Deuel sau Jones  a comentat cam cu o saptamana in urma ca il vede pe Styer MVP :) asa mare incredere au in el. Daca nu le iese s-ar putea sa fie sifonati rau dupa prima zi. Meciul votat de fani a fost cum era de asteptat Shaw cu Shane. Sincer estimez un 4-1 sau 3-2 pentru europeni functie de meciul pe echipe.

2 comentarii:

  1. Foarte buna prezentare, multumim. Sa fie spectacol, poate fac americanii mai mult decat o figura stearsa, macar sa se dea greu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper si eu ... dar nu prea mult sa nu luam bataie :))))

    RăspundețiȘtergere