luni, 29 septembrie 2008

Concurs in Kings

Dupa mult timp, am ajuns din nou la un concurs de biliard in Kings !
Mi-am amintit ce frumos e sa pleci sambata dimineata cu tacul la spate la intalnirea cu ceilalti jucatori, plin de sperante, nerabdator, somnoros catre o prima cafea sorbita la coltul mesei de biliard.
Am inceput mai greu decat ma asteptam, chiar daca am jucat destul de bine inainte de concurs, am jucat primul meci cu Ciachir George si am castigat cu 5-2. Cred ca jocul s-a jucat pe la 2-1 cred atunci cand el a gresit o bila si eu am facut 3-1. Exista intotdeauna o bila in timpul meciurilor care poate face diferenta la sfarsit. Al doilea joc cu Nanu, la 4-3 ma reped la obila si apoi nici nu stiu cum am pierdut un meci in care am avut impresia ca il controlez. Oricum de pe spate am jucat destul de bine si m-am calificat in primii 16. Aici am avut 2 victorii si apoi am jucat cu prietenul meu Ion Gabriel pe care l-am luat dimineata de acasa ( ce greseala !!! ) pentru calificarea in finala. Intotdeauna imi doresc sa ajung in finala si mai ales cu un jucator ca Ovidiu. Pacat insa ca la concursurile acestea de club la finala nu mai e nimeni sa o urmareasca si asa jocul se transforma in ceva banal. Ce frumos ar fi cel putin pentru mine sa fie urmarita semifinala sau finala de 20 de spectatori, ar fi ceva deosebit.
In sfarsit, am inceput bine si am facut 2-0 repede, am jucat perfect. Apoi el a facut break, masa pe mana mea, break din nou si era 3-2. In sfarsit am facut 3-3 si apoi el a facut din nou break, 4-3. Aici s-a jucat meciul cand am ratat o bila destul de simpla la jumatate, nici acum nu stiu de ce.
Oricum , a fost un turneu destul de reusit avand in vedere ca am jucat cu tacul de break/jump, chiar ma batea gandul sa renunt la nebuniile cu tot felul de tacuri si sa raman cu un singur tac, ca un hustler adevarat !!!


2 comentarii:

  1. Eu care te credeam bun numai la bile, dar vad ca esti bun si la naratie, SECRETOSULE(DACA LA PRIETENI NU SPUI DE BLOG ATUNCI CUI?)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da tu cine esti ? Si unde bagi prima bila ?

    RăspundețiȘtergere