luni, 4 mai 2009

Ce am mai facut

Am fost sambata la IDM sa joc cu baietii de pe forumul Reactii, Red , Marse si alti pasionati, cred ca eram vreo 7 pe acolo. N-am mai fost cam de 2 ani pe acolo, dar mesele mi-au lasat o impresie placuta, chiar daca mantele arunca cam mult. Aici n-am mai avut "placerea" sa sara bila din gaura sau sa faca colt colt in disperare. Tacul cu care joc acum (Artemis cu pastila medium hard) chiar daca e unul foarte ieftin , merge ok. De fapt e interesant ca imi simplifica mult jocul. Pur si simplu stiu ca tacul nu poate sa scoata multe, asa ca sunt mult mai atent, si joc cat mai simplu din unghiuri, fara sa fortez scoateri futuristice.
Intentionez impreuna cu finu George sa incepem si alte operatii de reparatii ale tacurilor. Suntem in proces de selectare a unui strung specializat, cu care sa lucram pe shafturi ( schimb ferule, finisare pastile perfect la fata cu ferula, inchidere pori si refinisare), si pe butturi ( schimbare colar, joint, refinisare ...). Chiar imi place sa fac asta si ma oftic ca la noi in tara nu exista nimic de genul asta, tre sa trimiti afara. Bineinteles ca nimic nu m-ar face mai fericit decat sa construiesc un tac, dar mai e mult pana departe, daca voi ajunge vreodata acolo.

4 comentarii:

  1. foarte buna ideea cu un asa zis atelier pt tacuri...iti doresc succes pt ca sunt convins ca dupa ce se afla putin vei avea multi clienti

    RăspundețiȘtergere
  2. Dap... foarte interesanta ideea cu reparatiile... ma anunt drept primul client la orice operatie! :)) Ar fi ceva foarte util jucatorilor care nu au suficienti bani pentru reparatii "made in USA" asa ca mult succes prietene Mad!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce se merita sa cumperi un shaft-ob- 1 sau 2 ori un predator? am inteles ca ob - ul este mai greu de controlat?despre g-core ai aflat cum se simte?

    RăspundețiȘtergere
  4. Depinde. Mie mi se pare OB mai flexibil si genereaza o groaza de efect, mai ales OB 2.Si deci e mai greu de controlat. Dar poate iti place feelingul. Calin are OB 1 si e super incantat. Gabi are OB 2 si zice ca e senzational. Acum depinde ce iti place mai mult,mie personal imi place 314 mai mult, e mai sigur. Desi joc destul de bine cu shaft normal acum .......
    Ca un sfat, incearca sa dai cu amandoua de la cineva care are, si dupa aceea poti sa iei o decizie.
    G-Core inca nu am avut ocazia sa il incerc

    RăspundețiȘtergere