sâmbătă, 23 mai 2009

Eurotour si best of the East

Finala - Souquet - Madjid 8-4
Semifinala 1 - Engert s-a calificat greu dupa meciuri pe muchie de cutit 7-6 cu Tot,8-6 cu Peach, 8-7 cu Appleton, si 8-7 cu Chamat. Totul mergea bine si cu Souquet, conducea cu 3-2. Din acel moment s-a suparat Kaiseru care a casatigat 6 jocuri consecutive din care cel putin 3 au fost breakuri. La 7-3, desi putea sa dea 1 mai dificil la buzunar, a facut un safety mortal, iar apoi cu free ball a terminat masa. Mare jucator, sper sa il vad live la Timisoara. Vorba unuia, poate ii punem mana pe chelie sa furam ceva meserie !!!
Marcus Chamat l-a terminat cu sange rece in direct pe bwin pe Tony Drago. Cateva spargeri nereusite si ceva ghinion l-au privat pe Tony de victorie. Deja in semifinale Majid Imran si un polonez de care nu am mai auzit. In celelalte sferturi, Souquet-Gray 5-3, Engert-Chamat 5-5.

Am reusit sa gasesc un site care cred ca da si direct de la Best of The East sau alte concursuri poloneze. Oricum am gasit un meci inregistrat al lui Ovidiu de la recent incheiatul best. Cred ca e primul meci pe care il vad cu el pe video, in afara finalei cu Tony din 2005 de la bila 8.

Asadar http://www.tvsports.pl/ apoi apasati pe BestOf The East si sub fereastra video gasiti meciul lui.
Enjoy !!!

4 comentarii:

  1. Salutare! Finala lui Ovidiu cu Tony o ai completa? sau e ce se gaseste si pe youtube?

    Sa traiesti!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce se gaseste pe youtube ? da o am intreaga cu comentariul meu si al unuia de la Telesport Poate o sa o pun si eu online.
    Oricum meciu asta cu polonezu Ovidiu a gresit grav tactic la pushurile din jocurile 1 si 3. La nivelul lui nu credeam sa joace asa.S-a vazut ca nu a fost in forma, asta e.

    RăspundețiȘtergere
  3. sorry acum am vazut. NU ce e pe you tube este de la Timisoara. O sa incerc sa pun si eu finala asta plus un meci de al meu de la Bestul din Romania, Pitesti.

    RăspundețiȘtergere
  4. si.a batut joc ovidiu adica a ratat niste bile foarte simple si toate ca toate pana la 4-4 cand a ratat o masa usoara mai ales pt nivelul lui...asta este tre sa mai si pierzi ca sa ajungi sa castigi

    RăspundețiȘtergere