luni, 11 mai 2009

Forma sportiva ...

Am ajuns sambata la London pentru calificari fara si eram destul de increzator, mai ales ca jucasem destul de bine cu cateva zile inainte. Atmosfera molesita de vacanta, doar vreo 12 jucatori prezenti acolo. Primul meci l-am avut cu Toma Alexandru, cu care in mod normal ar fi trebuit sa castig. Dar ce inseamna normal in biliard ? Dupa primul run am preluat conducerea 1-0 si se parea ca totul e bine. Din meciul doi mi-am dat seama ca nu sunt in cea mai buna forma, iar la 1-1 mi-am batut joc de un 9 si de acolo n-a mai fost mult pana la 6-2 pentru adversar. Si cand esti in groapa orice ratare ramane pe buzunar pentru adversar ...... Am incercat tot felul de tehnici da nimic se pare ca nu m-a ajutat sa imi revin, parca eram intr-un spatiu paralel. In sfarsit m-am fortat putin la scoru asta si am revenit la 6-5, incepuse sa se intoarca si norocul... Exista tendinta naturala dupa ce revii intr-un meci sa te grabesti, parca speriat sa nu se intrerupa seria castigatoare. Desi uneori e bine sa te mai opresti inainte sa urci dealul. M-am grabit la un 3 destul de greu, am ratat si Alex a terminat masa, trimitandu-ma pe spate.
Apoi am jucat cu un pusti ( thelegend ) si credeam ca mi-am revenit, 7-0. Hopa si cine vine sa jucam pentru meci decisiv ? Iulik Motanu ! Am zis ca o sa castig usor, insa dupa ceva minute era 3-1 pentru el. Ce sa zic, varza am fost, n-am putut sa intru in meci deloc. Ce draq putem sa fac, parca eram ca o mamaliga. Noroc cu spiritul distructiv al Dl. Motan, ce a reusit sa introduca si alba la 9 iar meciul urmator sa imi lase 9 pe gaura pentru a se face 3-3. Pana la urma la 6-4 pentru mine, l-am batut la 3 greseli. Sorry da nu cred ca eram in stare sa fac masa aia, asa ca am mizat pe chestia asta, stiind ca psihologic era daramat si cu spectrul infrangerii in fata nu va nimeri bila din safeurile in care l-am lasat. Cam atat, m-am scurs practic catre primii 16 de saptamana viitoare. De remarcat si calificarea in extremis tot de pe spate a lui Vasilache, care a castigat 7-6, la ultimul meci aflat in safe,a introdus bila 4 cu 1 manta inainte si apoi a facut un run interesant.

4 comentarii:

  1. Asa am gandit eu meciul decisiv.
    Ma antrenez intens la castigarea meciurilor decisive :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai gandit acest joc ...... interesant. Ne bucuram ca iti place Buborg !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ionescu Andrei11 mai 2009 la 19:11

    Ai zis la un moment dat "Iar am jucat ca ... o ora inainte de concurs"

    Alta data sa nu mai joci inainte :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta cam asa e, iar am jucat cu Vasilache. Dar nici nu mai jucasem de mult. Deh, cica sa faci ce zice popa si nu ce face .......................

    RăspundețiȘtergere