luni, 20 iulie 2009

BK 2 cu alte pastile

Am incercat sambata 2 tacuri de spart BK 2 cu 2 pastile diferite : White Diamond si Super Pro. White Diamond sparge destul de zgomotos, un sunet ca de gheata sparta, destul de exploziv. Pentru cei obisnuiti cu pastile fenolice, nu va fi o problema ci chiar o placere sa sparga cu el. Plus ca jumpurile cu tot tacul vor fi mult mai usoare.
Super Pro este o pastila tare din piele. Deci mai mult control pe bila alba, pentru o spargere mai tehnica. Mie personal imi place mai mult pentru un tac de spart. Oricum, amandoua variantele mi se par mai bune decat pastila originala fenolica de pe BK 2.
PS : au venit pastilele Emerald, review in cateva zile, plus un studiu asupra unei ferule scurtate, daca afecteaza sau nu deflectia tacului. Am dat azi cu un shaft de Bear cu ferula scurtata de am zis ca e Predator, asa mergea de bine. E de vanzare, asa ca daca vreti anuntati-ma. De asemenea o sa primesc in vreo 10 zile si noua Samsara Break/Jump.

16 comentarii:

  1. intrebare... daca ferula este gen McDermott ( adica inveleste lemnul pana la pastila )? In cazul asta ai taia din shaft cum s-ar zice? Destul de riscanta operatia... se merita? Merci!

    RăspundețiȘtergere
  2. pai la un tac de 100 Ron nu e problema ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut! Ai idee cam la cat m-ar ajunge taxele de import pentru un tac predator ikon luat de pe seyberts? (pret in jur de 600$)
    Apropos - ai avut ocazia sa testezi un ikon, ai vreun feedback?

    RăspundețiȘtergere
  4. ...pentru Ikon vorbeste cu Red ( posesorul unui Ikon 8 )... eu iti spun ca el unul este super-multumit de respectivul tac. Taxele de import daca le-ai plati legal ar insemna exact TVA-ul din valoarea facturii ( fa tu un calcul in care sa iei in consideratie si taxele platite la expediere < ca si astea intra in calcul > ) ideal ar fi sa vorbesti inainte cu cei de la Seyberts sa-ti treaca o valoare mult mai mica si astfel plata taxelor vamale se reduce considarabil. Varianta 2 implica cunoasterea cuiva de pe la vama ceea ce e mai greu dar poti incerca... sper ca am fost de ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bogdan Borcan iti aduce la pretul de pe Seyberts
    Da-mi detaliile tale dak vrei. Am dat cu Ikon, este un tac bun, ca mai toate Predatoarele. De fapt este ca seria 5k dar cu grip de piele.
    Vlad, de pe Az. De ce intrebi ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult de raspunsuri!
    Iulian - e ok daca revin eu la tine cand ma hotarasc asupra pastilei (as merge pe moori in loc de everestul standard) + trebuie sa fac rost de toti banii :-)
    Lui Bogdab Borcan trebuie sa ii platesc cash? (eu sunt din Craiova...)

    RăspundețiȘtergere
  7. OK, iti recomand Moori Slow daca o sa iti iei. Este cam ca Mediumul vechi. In functie de valoare, tre sa ii dai niste bani. Acum cred ca ii poti trimite si prin cont sau mandat postal. baiatul e de incredere.
    Da un mesaj prin formularul de mai jos ca sa te pun in leg cu el

    RăspundețiȘtergere
  8. Iulian :

    Ma bate gandul sa incerc Samsara. Am incercat toate break-cue pe care am putut. Stinger, Icebreaker, BK2, Poison, Mezz, etc. Am auzit ca Samsara e bun dpdv constructie si stiu ca si Ralf folosea Samsara in trecut.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tavurile lor sunt pe la 500 $ din cate stiu. Mai e Gullyasy facut de ei pe Nielsen cred. Eu aduc doar pastila Samsara ....

    RăspundețiȘtergere
  10. ce se mai aude cu federatia de biliard ca din cate stiu esti prieten bun cu visoiu...

    RăspundețiȘtergere
  11. nashule,daca nu a dat comanda Bogdan,am si eu o mica comanda(daca nu incurc-))),vreau vreo 4,5 prosoape Seybert-Predator.

    D'alea ieftine! mersi

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu prea aduc de pe Seyberts, sorry.

    RăspundețiȘtergere
  13. Iulian - multumesc de ajutor in legatura cu Bogdan Borcan; am comandat tacul Ikon plus un Predator Air si alte nimicuri. A inceput asteptarea acum, greu trece timpul...

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma bucur, asa e asteptarea ne omoara. Da dupa aia o sa fie bine. Ce Ikon ai luat ?

    RăspundețiȘtergere
  15. ikon 2 (nu cred ca avea rost sa platesc diferenta pentru un ikon mai scump doar pentru design; la urma urmei tehnologia e aceeasi la toata gama ikon (c4 la butt, shaft 314-2 etc), asa ca...). Sper ca nu mi-am luat teapa cu pastila, am comandat everest si separat o pastila moori slow recomandata de tine...la nevoie schimb everestul rapid :-)

    RăspundețiȘtergere