luni, 27 iulie 2009

Ganduri

Ultimile zile am vizitat intens siteuri, dorinta de a termina odata cu cautarile astea si sa imi iau un tac mai bun ma face sa caut alternative pentru moment mai ieftine. Parca nu mai pot sa astept sa strang bani si sa imi fac un tac pe la 500-600 $. Intre timp, am inceput sa ma informez intens despre shafturi, cum recunoastem o calitate buna, ce face diferenta intre unul bun si altul naspa, cum e cu inelele de crestere ... Revin. M-ar tenta acum un tac cu buttul dintr-o bucata, ashwood (lemnul din care se fac cele de snooker). SIngura chestie e ca are greutate, si eu nu prea vroiam asta .... AR mai fi si Mezz.... De fiecare data cand trebuie sa aleg ceva, aceeasi poveste. Cautari si comparatii pana ametesc.
Peace !

16 comentarii:

  1. Iti cauti un tac in special ? (ca brand ma refer).

    RăspundețiȘtergere
  2. NU neaparat, vreau ceva special, lemn special sau constructie ...
    De ex fara greutate, cu balanta cat mai pe fata, stiff....

    RăspundețiȘtergere
  3. Tie cum iti merge cu noul custom, am vazut ca iti vinzi Predatorul ?

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am vandut deja, custom-ul e incredibil. Saptamana asta sau saptamana viitoare sunt in Romania si cred ca-l aduc cu mine.

    Tu ce-ai rezolvat cu Albrecht ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai nimic, zice ca imi da banii cand se pune pe picioare, ca acu e falit. Sper sa ne intalnim, mor de curiozitate sa iti vad customul .Poate facem niste raceuri.)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa mai zica lumea ca romanii sunt tepari...O sa stau in Bucuresti si o sa fiu pe la London in destule zile pentru ca mesele de la IDM sunt niste porcarii. Plus ca mai am cateva cunostinte in London si e intotdeauna bine sa mai vezi vechi prieteni. Te tin la curent cand ajung si sigur tragem cateva seturi :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,
    De ce spui ca mesele de la IDM sunt porcarii? Poate sunt mai bune cele de la London pentru ca iti "scot" bilele din buzunare sau trebuie sa te concentrezi pe defectele meselor decat pe lovituri.
    Mihai,

    RăspundețiȘtergere
  8. E parerea fiecaruia, dar totusi cred ca e cam exagerat. Sunt mese bunicele si la IDM

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevarul e ca am fost ultima oara anul trecut la IDM si am jucat pe mesele din C si D. Poate le-au schimbat intre timp dar cloth era ciuruit, buzunarele cat galeata si 2 din 4 mante erau moarte...de asta am folosit respectivul termen.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pana la urma sunt niste mese comerciale si din aceasta cauza au buzunarele mai mari. Tot respectul pentru cei din London pentru felul in care isi promoveaza clubul dar pe de alta parte calitatea meselor si a mediului este neglijata. Dupa parerea mea este cel mai bine promovat club de biliard din Bucuresti (site, concursuri foarte dese si atractive, au reusit sa isi formeze o clientela si sa o pastreze etc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dar mi se pare o lipsa de respect fata de niste oameni pe care ii aduci acolo si sa ii pui sa joace pe mesele de acolo. Cu o investie pe care ar putea fi amoritizata intr-un timp rezonabil ar putea fi aduse niste mese competitive si lucrat putin la mediul ambiant. Din aceste cauze nu joc in London doar vin sa ma uit la concursuri.
    Mihai,

    RăspundețiȘtergere
  12. Stiu ce zici, e frustrant sa iti mai sara bila din buzunar. Din alt punct de vedere, singura solutie ar fi sa se schimbe mesele, si asta crede-ma ca e cam mult, mai ales pe vremurile astea. Asa ca asta e pt moment.

    RăspundețiȘtergere
  13. Salut Iulian,

    Mi-am comandat un Mezz Exceed, care este pe drum acum. Nu este cel din State, despre am vorbit e AZ (se pare ca si ala era un tepar), ci este luat din Singapore.

    Te tin la curent can dajunge si poate ne vedem la un "trainning" in IDM.

    Val

    RăspundețiȘtergere
  14. despre "g core" de la mcdermott ai mai aflat ceva.Am citit ca ai avut candva si un shaft "i" cum ti sa parut . si mai am o intrebare pt. ca am aceiasi problema un batt de la mcdermott din gama elite fata de unul de la predator sa zicem un p2

    RăspundețiȘtergere
  15. scuse zi mi care crezi ca e mai bun mai bine lucrat

    RăspundețiȘtergere
  16. Val, asta e o veste buna :))) Abia astept sa il vedem la lucru. Cat despre Elite, toate sunt frumos lucrate, in special de la Navigator in sus. Totusi nu se pot compara cele 2 lovituri la McDErmott e mai flexibila si mai sprintara decat la P2. Deci frumusetea contra eficientei ... Despre G Core n-am reusit sa aflu decat cateva review de afara, pare un shaft solid, stiff dar nu low-deflection.

    RăspundețiȘtergere