joi, 2 iulie 2009

Tot pe la Bulgari

Sunt din ce in ce mai dezamagit de hotelu asta .... Se pare ca si bulgaru e frate cu romanu, oameni putini si care muncesc mult, nervosi, neprietenosi.. Ca sa nu mai zic ca unii parca sunt adusi de pe camp, n-au nimic in clin cu meseria asta. Abia ce au venit 2 prieteni ieri, si le-au ridicat masina, desi langa ea mai erau 4 masini, dar bulgaresti. Am fost cu fetita azi pana la un cabinet medical, avea o mica alergie de la soare. O consulta astia si imi cer 46 E ?!? Zic frate, nici la med Life nu costa atat, da-o dracu ! Pana la urma dupa o gramada de acte ( bine ca aveam asigurare ) a ramas sa iai ia ei banii de la asiguratorul meu ..
Alceva de bine, am dat-o pe wiskey tonic, ca ginu e groaznic pe aici. Ieri seara m-am dat in bunjee, chestia aia in care esti legat de doua corzi elastice si te arunca sus de tot. Vreau sa va zic ca e SUPER MARFAAAAAAAAAAAAAAAA ! Senzatia e de nedescris, cand te duci in sus e ok, dar de la punctul in care te opresti si te duci in jos, iti pierzi notiunea de spatiu.
Hai, altele maine ca ma vaneaza prietenii sa iesim.

Dasvidania,

2 comentarii:

  1. nashule avem federatie!!...ce zici de asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, stiam, dupa cum am relatat si de la Timisoara. Este foarte bine, sper sa fie de bun augur, stiu ca exista multe bune intentii din partea celor care au initiat actiunea.

    RăspundețiȘtergere