joi, 1 iulie 2010

DA-I LA MANTA !!!

Imi era dor de un concurs si cu sprijinul London Club m-am gandit sa facem duminica unul. Doresc insa sa incercam ceva nou, asa ca acest concurs va fi de Bank Pool, adica loviturile vor fi numai cu manta.  Acu sa va vad !

Regulile de joc :
- se joaca doar faulturi la bila alba
- se joaca cu 9 bile, cel ce face 5 puncte va castiga jocul
- pentru a fi considerate punct valabil bilele  se introduc cu manta, anuntate ( buzunar si traseu) si fara a atinge o alta bila ("curate"). Jucatorul ramane la masa atat timp cat introduce legal bile valabile. Se poate face un singur punct pe lovitura. Bilele introduse aditional se repozitioneaza.
- bilele introduse nevalabile sau sarite de pe masa se repozitioneaza pe punctul de spate dupa ce se incheie randul la masa al jucatorului
- bila alba introdusa sau sarita de pe masa se repozitioneaza in spatele liniei de cam si este in mana pentru celalalt jucator. Jucatorul care a comis faultul pierde un punct.
Se joaca primul la 3, spargere alternativa.
Taxa de participare este 15 RON, primii 4 vor primi consumatie gratuita de valoarea taxei. In functie de numarul de participanti premiile se pot suplimenta.

Urmeaza si alte concursuri in London, stati pe receptie !

6 comentarii:

  1. Marfa ideea. N-am mai jucat pana acum dar cred ca o sa fie interesant. Bv nashule !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bag. Nu o sa iti vina sa crezi, dar ma gandeam acu 2 zile sa fac un challenge pe forumul tau pentru bank pool ring game.
    Dutza

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte marfa jocul. M-am antrenat azi cu tataie sidupa primul set s-a trezit cum se trezesc dinozaurii aia din gheata topita si mi-a dat rusinea. A la guerre si veniti draq cu raportoru ala cu laser :)

    RăspundețiȘtergere
  4. zi-ne pe la ce ora sa fim acolo....

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce pacat ca sunt plecat......las Dutza....ca-ti iei revansa....parol....hai pe ei si la caserie....v-am pupat...."succesuri"

    RăspundețiȘtergere