marți, 26 octombrie 2010

BABKEN THE BEST OF THE EAST !

Babken Melkonyan a terminat pe primul loc in clasamentul Best of The East dupa incheierea ultimei etape din Ungaria, fiind primul jucator din afara Poloniei care castiga acest trofeu !!! Organizatorii ii vor plati toate taxele de intrare anul viitor la etapele de Eurotour, app 1000 E.  In Ungaria  el s-a oprit in semifinale dar a beneficiat de clasarile inferioare ale lui Babica si Zajac care nu au intrat in primii 8.

BRAVO !

Galerie foto

6 comentarii:

  1. Bravo!! Merita sa ajunga pe primul loc!! Multa bafta la eurotour-uri!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Avand in vedere ca e in pole-position sa termine pe 1 si la snooker in Romania, putem spune ca e cel mai complet jucator din tara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelenta performanta! Felicitari si ii tinem pumnii si pentru anul viitor cand va fi alaturi de cei mai importanti jucatori din Europa.
    Poate performantele lui vor fi un imbold si o motivatie suplimentara si pentru alti jucatori din Romania care au talent si valoare, insa le lipseste curajul de a participa la competitii majore, si vor calca pe urmele lui.

    Sheno

    RăspundețiȘtergere
  4. La snooker e deja campion national cu 3 etape inainte (dpv matematic - a castigat 7 etape din 8, si mai sunt 2 de jucat).... eventual poate sa nu mai vina, cred ca s-ar bucura ceilalti jucatori sa scape de el :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sheno cred ca la altii le lipsesc fondurile, nu curajul. Babken a facut eforturi, si inca e in carti sa se califice la Mondiale anul viitor daca se duce la toate etapele de Eurotour.

    RăspundețiȘtergere