duminică, 27 martie 2011

Tacul de aur

Babken si Ovidiu s-au calificat din grupa lor. In cealalta grupa, Ladany era sigur si el in semifinale.
In meciul televizat de azi Steriu si Son s-au luptat pentru un loc in semifinale, meci pe care l-am urmarit si eu in direct.
Desi Steriu pornea cumva favorit si are reale calitati tehnice, a dovedit ca mai are de lucrat mult la capitolul psihic de concurs. Mi s-a parut ca se gandea prea mult la rezultat si a pus singur presiune pe el. Son a inceput tare si a facut repede 2-0. STeriu a revenit frumos dar a ratat sansa de a face 2-2 si de acolo a devenit nervos. De multe ori ratarile ne afecteaza mult mai ales in jocurile decisive. Astfel nu a mai avut capul linistit si nu si-a permis sa se desfasoare si sa joace la adevarata valoare. Atunci cand Son era deja calificat datorita punctaverajului, el s-a relaxat si a dat bila zilei, poate chiar a competitiei. Ramas in snooker la bila 8, a lovit kick cu 2 mante inainte si a introdus-o anuntat in colt in diagonala.
Sorin Son m-a impresionat azi cu lovituri foarte bune de buzunar, calm si cu atitudine de invingator. Bravo ! 

Asadar semifinalele de saptamana viitoare
Ladany-Ovidiu Cristea       
Babken- Sorin Son

Duminica in direct de la 16.00 http://tvneptun.internetlink.ro/

Babken si Ladany conduc in grupele lor cu cate 2 victorii de fiecare. Tragerea la sorti a adus grupe cel putin interesante, 4 constanteni si Ladany intr-o grupa, Babken, Ovidiu , Braga si Chiritoiu in aceeasi grupa !

Probabil Ladany, Steriu sau Son din prima grupa, Babken sigur din a doua.
http://paulalexe.wordpress.com/2011/03/26/tacul-de-aur-2011-rezultate-grupul-celor-10/#comment-90

6 comentarii:

  1. Da...Grupa "albastra" asa cum este denumita ii cuprinde pe favoriti(doar Ladany a scapat)...L-ai omis si pe Viziru, care desi are 2 infrangeri poate fi periculos in meciurile urmatoare...Am vazut biliard de calitate(se vede o diferenta enorma intre fazele superioare si grupele initiale)...Sa vedem ce va fi azi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca Babken si Ovidiu au sansele cele mai mari dar mai vedem. In cealalta grupa Ladany e pe locul 1 si determinant va fi meciul Son-Steriu.

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a tinut cont de frame-averaj sau de meciul direct? Pt ca desi Viziru vad ca l-ar fi invins pe Cristea, ambii avand cate 2 victorii, totusi nu s-a calificat in semifinale. Oricum din cei 4 calificati, 3 erau clar favoriti inainte de inceperea etapei, deci putem spune ca nu au fost surprize.

    RăspundețiȘtergere
  4. S-a tinut cont de frame-averaj. Doar la egalitate intre trei se luau in considerare doar meciurile directe.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, lovitura lui Steriu a fost de senzatie. Imi venea si mie sa aplaud :)) Si a mai reusit una asemenatoare in jocul cu Catrinoiu. Din pacate pentru el, nu a jucat la cel mai bun nivel de care este capabil. Zilele trecute l-am vazut, la antrenament, inchizand cinci mese consecutiv. In concurs... a gresit mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Prea tare lovitura lui Steriu !! Sincer se vede ca stie biliard, dar cunosc si eu faza cu proasta motivare la masa de joc si cu ratari la bile usoare (cum a ratat o bila neagra teava). E nevoie de multe jocuri sub presiune ca sa fi constant la masa in concursuri. Oricum, eu il felicit! Cat despre ceilalti calificati se stia ca ei vor fi! Eu sunt fan Robocop (profesionist desavarsit, concentrat, asrtist) :)) dar sa castige cel mai bun! Bafta la toti!

    RăspundețiȘtergere