sâmbătă, 2 iulie 2011

Noua era cu Z 2 - una calda una rece

Am inceput ziua cu un tur liber, si dupa cu Coca Isidor. Stiam ca trebuie sa ma concentrez si sa joc bine ca sa il bat. Am reusit sa intru in zona, sa ma izolez
dar am reusi sa ratez o bila usoara. Cola a curatat masa dar nu m-a afectat deloc. Ma simteam bine si am ramas in meci. Am luat urmatoarele 2 jocuri cu 2 mese. Apoi am legat si  un break. Aici a fost un joc in care putea sa revina insa a ratat o bila grea. La 4-1 am spart bine si in loc sa fac breakul izbavitor m-am incapatanat sa dau fara prelungitor ( boala veche ) si s-a facut 4-2. S-a jucat ceva la jocul asta si lui i-au ramas doar bile grele, ori si le-a facut singur, ori i-am lasat eu. Pana la urma am introdus 8 si am rasuflat usurat desi ar fi fost minunat daca incheiam cu break. 

Urmatorul meci cu "omul cu coasa" Tudor Daniel a fost unul dezastru. Am mancat inainte si am fost varza cu carne. Prostul satului. Pana la 3-1 ori am ratat aiurea ori ce rata el nu imi ramanea mie. Apoi a inceput el sa greseasca si am facut 3-3. Aici am ratat sansa sa fac 4-3 si a iesit invers. Am spart, am ratat, apoi a ratat el. Cand sa fac 4-4 am ratat o bila din cauza ca am compesat deflectia in loc sa dau drept cu efect. deh uitasem ca joc cu Z. Un meci pe care vreau sa il uit. 

Pe spate mi-am revenit cu cel mai bun joc al zilei si am castigat 5-0, mi-am regasit cadenta si am reusit multe runuri rapide.
Maine am meci greu cu un vechi partener de antrenament, Ion Gabriel. Surpriza zilei a reprezentat-o Gabi Visoiu   cu victorii la Nicolas si Grig. Bravo batrane lup :), si neaga Costin cu victorii la acelasi nefericit Nicolas ( crizaaaaaaaaaaaaaaaa LOL ) si nanu Alexandru. 
ca o concluzie dupa ziua de azi sunt mult mai increzator cu Z 2 si pot sa fac multe chestii cu el. trebuie sa nu mai compensez, sa il stapanesc mai mult dar una peste alta sunt super multumit.

gata la antrenament de seara. Cu apa minerala :)

Un comentariu: