duminică, 5 februarie 2012

Antrenament

Nu mai jucasem de 2 saptamani si prima oara cand am pus mana pe tac am acceptat provocarea lui Gabi ( Ion Gabriel). Imi lipsise jocul dar am intrat neancalzit
si am luat o bataie buna. Am vrut totusi sa incerc revenirea din pumni dar e greu cand nebunu iti curata masa dupa masa :) Apoi m-am antrenat singur si am lucrat mai mult la abordarea constanta a loviturii. Vreau sa imbunatatesc si mai mult previzualizarea, partea mentala si acuratetea executiei . Am tot lucrat la pozitie in ultimile luni, deoarece simt ca trebuie sa ma adaptez la schimbarile din ultimii ani, cum ar fi dioptriile crescute, luarea in greutate, forma fizica mai slaba si slabirea articulatiilor. Am experimentat pentru ceva timp  pozitia de snooker si se pare ca mi-a mers mai bine , am simtit lovitura mult mai solida si mai dreapta. 
Am o manusa dar nu prea am folosit-o. La un moment dat tacul nu aluneca bine si am scos-o din husa. Am incercat  in ultimul timp sa mai strang priza pe shaft, Z fiind subtire mi se pare ca balangane cateodata prea mult. Totusi nu vrei nici sa il strangi prea tare. Asa ca manusa a  facut exact asta a mai strans din spatiul destinat shaftului intre degete, dar fara a il strange prea tare. M-am simtit bine cu ea asa ca voi juca de acum cu manusa sa vedem cum merge ... 

Am descoperit si un antrenament destul de interesant. Imprastii toate bilele pe masa, astfel incat sa nu fie bile lipite. Pui alba unde vrei pe masa si incerci sa le introduci pe toate din o incercare fara sa ratezi. Scopul este sa inchizi 7 mese consecutive. Dupa ce bagi 100 bile fara sa ratezi te simti bine iti creste mult increderea in tine. 

Un comentariu:

  1. Incearca Iulica cu straight pool. La mine merge. Si ma abitionez sa trec de run-ul de 58 (am mai avut unul de 61 dar cu un fault). E mai competitiv mental te obliga sa gandesti mai mult.
    Bafta la antrenament.
    PS: am nevoie sa ma ajuti cu ceva, da-mi un mail cand ai tu timp. te pup

    RăspundețiȘtergere