sâmbătă, 28 iulie 2012

Am avu o zi infernala astazi, caldura a fost ucigatoare de-a dreptul. Dupa ce am terminat cu slujba am trecut pe la IDM, imi schimbasem pastila o zi in urma si vroiam sa o incerc. Asadar am trecut la ceva mai tare , G2 hard. Am fost foarte, foarte placut impresionat de felul in care merge tacul cu ea. Nu e asa de tare sa se auda sunetul ala ca de tac spart, iar lovitura se simte mult mai solida. Efectele intra mult mai lejer. Am facut si o usoara schimbare la pozitia picioarelor, si parca dau mai sigur.
Am facut un race la 15, bila 9 cu Alex Calesu, amical bineinteles. La un moment dat era sa fac 2 breakuri consecutive dar am ratat 9. Am pierdut pana la urma, m-am tinut binisor zic insa. Apoi am facut pereche contra echipei Efren/Nicolas pe care i-am incins putin :)
maine etapa de juniori la sereno apoi duminica votarea.
Nu inteleg oamenii care nu merg la vot, indiferent de opinie. E una din putinele sanse de a ne spune parerea cu totii. Cum il astept de mult pe chelios am sa merg cu drag :)

2 comentarii:

  1. Gata, după postarea asta cu mersul la vot presimt că va fi referendum in cadrul feredatiei... Braga si Turcoane vor cere parlamentului sa inceapă procedura de demisie a preşedintelui comisiei de arbitri, caz în care voi fi preşedinte interimar :)))))

    RăspundețiȘtergere