joi, 20 septembrie 2012

Cupa la ceas de seara

Marti era concurs la Echipa de Joc in IDM. Am ajuns pe la 18.00 dupa ce am tras si am tras sa ajung intr-un ritm de Kafka. Ajuns la depozit tot apareau probleme apoi o livrare rapida prin Militari si zburam in IDM ... Grupa de 5, bila 9 primul la 4. Antrenament scurt apoi primul meci am pierdut cu Merezeanu 4-3, nu am ghicit deloc viteza mesei n-am jucat safe mai deloc si asta m-a costat vreo 2 jocuri. Meciul 2 pierd tot 4-3 dupa un joc naspa din partea mea. Totusi mai aveam sanse de calificare si mi-am revenit chiar cu prietenul de la Muscoi Alex ... 4-0 , castig ultimul meci 4-1 si ma calific de pe locul 2 la punctaveraj.
Lupta grea a fost cu oboseala si orice masa facuta era o victorie, in timp ce orele pe ceas inaintau. Am jucat foarte bine in optimi cu Starticiuc, un sfert usor, apoi semifinala. Fac prima masa, era bine. ratez apoi  si adversarul face masa. Hopa zic joaca binisor colegul. Din pacate pentru el lipsa de experienta l-a impins sa forteze prea mult sau sa nu fie atent la ultimile bile. Am curatat ce era de curatat, punand presiune cand trebuie si safeuri la timp.
Finala cu Merezeanu a inceput dupa 23.00 si s-a terminat la miezul noptii. Am luat un start rapid cu 3-0, am ratat 9 de 4-0 ( multumesc Nicolas :) ) apoi el si-a revenit si a jucat atent, pana la 3-2. La ora aia eram ca doi boxeri in runda 12 ( bila pe toata masa o vedeam asa prin ceata ), numai ca eu m-am agitat mai putin, si am asteptat sa fructific sansele. Am facut 4-2, 4-3 si masa de final 5-3 !  O cupa de moral venita la timp, chiar daca nivelul de joc nu a fost foarte ridicat.

2 comentarii: