marți, 18 decembrie 2012

Sfarsit de sezon

Anul trecut am incheiat in forta la master, anul asta am fost
dezastru atat la Nationale cat si la Sereno. Paradoxal desi joc mult mai bine cu Diveney, m-am curatat . Asadar grupa mea a fost impruna cu Calesu Alexandru, Teo Popescu si Munteanu Ion
Primul meci a fost cu Sandu Calesu. Am fost bine ancorat in meci, atitudinea corecta. Am condus eu , a revenit Sandu si la 3-2 pentru el am raspuns cu break. Pentru mine a fost un joc foarte, foarte important pentru ca am legat si o masa. Eram la un joc de castigarea meciului, la 4-3 am facut iar masa si la bila 7 trebuia sa ies inapoi dar mi s-a parut unghiul cam mare sa o tin. Am dat sa ies cu 3 mante, din pacate 7 a ramas pe buzunar. Jumatate de centimetru, atata mi-a lipsit.

La 4-4 dupa ce am schimbat randul la masa, am ramas in pozitia asta Nu prea aveam ce sa fac si am ramas pe combinatie. Am tot masurat dar din spatele albei nu se vedea bine intre 9 si 10. 10 a facut colt-colt, din pacate tot o jumatate de centimetru mi-a lipsi. Dupa ce am schimbat safeuri mi-a ramas 10 lung si am incercat sa il dau cu manta dar l-am lasat pe buzunar.

Am fost foarte afectat de infrangere, am incercat sa ma adun, chiar am luat primul joc cu Munteanu. Jocul 2 am dat neglijent pe 3 si mi-a facut masa. Inca o masa si o combinatie s-a facut 3-1 pentru el. La 3-1 ratez bila la sfarsit, la 4-1 septarul ... Dezastru ...
Paradoxal, mai aveam sanse de calificare, Calesu ne-a batut pe toti 5-4 si Teo 5-1 pe Munteanu. La 5-0 daca bateam cu Teo ma calificam, la 5-1 era egalitate perfecta intre toti 3 pe locul 2 ...
La 3-1 pentru mine am lasat un safe am zis eu ok. A dat jump cu retur si de acolo a curatat masa ...
 
Trist dar si maine e o noua zi si la anul alt an. Sambata am fost daramat si nu am raspuns la telefon. Nu ca am pierdut, asta se poate intampla oricand ci pentru ca m-am pierdut ...
 
Pe general  la concurs a fost bine, din ce am auzit audientele au fost bine din nou.
Braga a stralucit prima zi, Auras si-a adus aminte ca a fost in top si a terminat concursul pe 4 dupa ce l-a eliminat pe Ovidiu. Raul tunat cu casti si muzica a ramas pe 3.  In finala s-au intalnit Braga si Babken, artistul contra metronomului cum ar veni. Mai devreme pe piramida Babken l-a invins 7-6, acum era momentul revansei. Braga a parut usor iesit din zona, obosit dupa 3 meciuri la rand ( ultimul cu Raul foarte strans) cu momente in care a gresit bile incredibil de usoare. Cred ca arogantele din meciurile anterioare i-au sapat si concentrarea pe undeva.
La 6-6 babken rateaza 10 usor, adversarul trage ultimul glont incercand cu manta dar lasa si armeanul castiga Mastersul Sereno.

 

2 comentarii:

  1. Lasa grasule ca tu esti bine, eu am iesit dupa 2 meciuri la Master-ul Pechauer...am jucat ca si cum lumea se sfarsea pe 21 dec...Asa o fi?!!? Lol.
    Un an nou e mereu un sut in dos...stii tu.
    Vezi ca shaft-ul nu a ajuns inca... Te pup si sa ai Un Craciun Fericit si plin de bucurie cu fetele si familia si un AN NOU plin de impliniri si succese.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Craciun fericit! Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.

    RăspundețiȘtergere