marți, 26 februarie 2013

Cupa presei

Duminica 3 martie s-a disputat Cupa Presei la Biliard Bila 8. Evenimentul a fost gazduit cu amabilitate de clubul Sereno din capitala.
La invitatia Federatiei Romane de Biliard-Pool, 14 jurnalisti din Bucuresti si Constanta au lasat pixurile si microfoanele pentru o zi, incercand sa isi demonstreze abilitatile de a stapani sferele naravase pe postavul albastru.
Dupa lupte grele, locul 4 a fos...t ocupat de reprezentantul SPTFM Cezar Romaniuc cu un joc destul de taios, eliminat insa de amazoana Sonia, care a incantat asistenta cu prezenta, jocul tehnic si bilele deosebit de spectaculoase.
Revelatia competitiei a fost veteranul Valentin Turigioiu care a fost foarte aproape de a prinde finala pierzand la mustata in fata lui Vlad Radulian castigand astfel doar medalia de bronz.
In finala au ajuns asadar cei mai in forma jucatori de la aceasta editie de Cupa Presei . Vlad a inceput tare, conducand 4-1 ! Sonia si-a amintit ca este o luptatoare, calita in luptele de obtinere a reportajelor, si a intors meciul egaland la 4. In jocul decisiv a avut chiar sansa de a castiga cupa si medalia de aur insa biliardul nu este un sport usor si bilele nu sunt garantate chiar daca par usoare. Sonia rateaza si Vlad Radulian castiga locul 1 !
Speram sa ne vedem si cu alte ocazii, mai jos aveti participantii :

1.Vlad Radulian – Mediafax
2.Sonia Simionov – Antena
3.Valentin Turigioiu – Viitorul Ilfovean
4.Cezar Romaniuc – SPTFM

Silvester Starcea – Mediafax
Alexandru Vagauna – Mediafax
Daniel Baraitaru - Mediafax
Bogdan Iatan – SPTFm
Arsene Octavian - SPTFM
Bogdan Savin – Click
Robert Grigore – Evenimentul Zilei
Paul Alexe – Neptun TV
Ciprian Voiculescu – Apropo.ro
Andrei Gradinaru – Ciao

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu