marți, 2 decembrie 2014

Neputinta

Nici nu imi amintesc de cand nu am mai jucat asa slab la vreun concurs. Nu m-am simtit bine deloc fizic si nu am reusit sa leg trei bile. Si cand e sa fie rau toate se duc in cap. Nu am reusit sa ma pun decent pe lovitura sau sa fac un balans de doamne ajuta.
Este greu de digerat aceasta senzatie, de neputinta. In plus am avut ghinioane cat pentru tot anul chit ca n-am jucat eu bine dar si bila alba a ras de mine tot turneul :) O victorie si aia chinuita ma mir ca am reusit doar ca Vlad nu are asa multa experienta.
daca a mai avut cineva dorinta sa isi bage tacul pe gat adanc de tot cred ca ma intelege. Pana la urma am cedat si la 0-6 cu Tomy ma rugam sa se incheie mai repede. S-a relaxat si am furat 3 jocuri. O fi buna de tactica pe viitor sa te dai lovit asa :)))))) Am prins doar putin avant pentru ca am ratat 9 sa fac 4-6 dar oricum nu prea meritam sa castig.
De castigat a castigat Grigorescu Bogdan care a castigat finala cu Andrei Minca.
Ceilalti merituosi jucatori ajunsi in semifinale au fost Adi Buzamet si Damian Mihai. Bravo !

Am rezistat senzatiei de a da foc tacurilor pana acasa si ieri am avut o sesiune scurta la Titan. Am revazut tot ce am schimbat anul asta si ce trebuia sa fac la lovituri. ABC. A mers destul de OK. E bine din cand in cand sa devii putin umil si sa te intorci la ABC ca o mica ofranda catre zeii biliardului. Care te pedepseste al naibii de rau daca iti iei nasul la purtare ...

Tot vazand reportajele televizate de la BKO, m-am hotarat ca n-am cum sa lipsesc de acoolo asa ca cel putin turneul de pe 14 am sa ma bag si eu.

Pana una alta urmeaza distractia de duminica de la Titan cu Bank Pool.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu