miercuri, 10 iunie 2015

Laser eyes

Gata s-a făcut și asta... Mi-am propus asta pentru anul acesta și am lăsat universul sa.lucreze, eu doar am început procesul, de fapt un prieten de pe biliardforum ca sa fiu mai exact mi-a dat impulsul sa incep actiunea ...

 Și el a lucrat și m-a condus prin prietenul Alecu la Ama astfel încât am ajuns la doctorul Andrei. Un doctor extraordinar de blând și dedicat. De fapt toată echipa de acolo este foarte zâmbitoare ;) Azi mi s-a schimbat viața... după ce  am așteptat rabdator am fost invitat în sala. Totul extrem de curat, toată lumea are ciupici inclusiv în sala de așteptare. Mi s-a pus halatul, picături și la un moment dat figura zâmbitoare a doctorului și-a făcut apariția " hai biliardistule începem :)"
 Operația se numește Femto Lasik și s-a făcut în doua faze, prima în care se decupează capacul care durează cam 20 de secunde
 Am început sa număr ca sa nu mișc. La un moment dat am pierdut șirul dar s-a auzit vocea doctorului 5,4,3,2,1 gata. Aceeasi procedura si la celalalt ochi si ne-am mutat la celalalt aparat, laserul propriu-zis. S-a potrivit laserul pe ochi si aceleasi indicatii pretioase ale doctorului " Ai 25 de secunde ". Mai mult dureaza preparatiile decat interventia in sine ;) Imediat dupa interventie am facut si poza.
 Am mai stat o jumatate de ora, timp in care mi s-a dat o gentuta cadou, cu tot cu picaturile si medicamentele pe care trebuie sa le iau in continuare. Cu tot cu schema, intructiuni si o surpriza. Ochelari de noapte, un fel de aviator cu ceva gaurele ca sa nu ma lovesc accidental in somn. Am ramas placut surprins de organizarea pana in cel mai mic detaliu al clinicii.
Doctorul a mai aruncat o privire si mi-a dat liber. Cateva ore m-au jenat ceva ochii dupa ce s-a dus anestezicul, dar apoi a ramas doar o senzatie mica de uscatime.
Stiu ca va dura pana se stabilizeaza imaginea, dar deocamdatat mi se pare ca vad la fel de bine ca si cu ochelarii, de aproape parca si mai bine :)
Sunt fericit, ne vedem la mese


Un comentariu:

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/csid/ce-legatura-exista-intre-fumul-de-tigara-si-bolile-oculare-riscurile-la-care-te-supui-atunci-cand-fumezi-o-tigara.html

    RăspundețiȘtergere