sâmbătă, 10 octombrie 2015

De dimineata

Mi-a fost greu in ultimul timp sa ajung la masa, oricat m-am straduit nu prea am reusit sa joc. Cu cat imi doresc mai tare sa dedic mai mult timp sportului care ma pasioneaza, cu atat se intampla chestii care ma tin departe. Am dat mult biliardului meu si biliardului romanesc in general. De foarte multe ori l-am pus inaintea familiei.   Am facut totul cu drag, chiar daca intr-un final nu mai conteaza la nimicsi pentru nimeni. Dar pasiunea ramane, desi nu am mai participat la proiecte ca organizator, si nu cred ca se va mai intampla in curand ramane abordarea ca jucator. Nu voi inceta niciodata sa fiu un invatacel in biliard, pentru ca nu exista un punct final . Drumul este interesant, de multe ori greu, de multe ori plin de recompense sufletesti. Si cand esti in ceata in viata de zi cu zi este greu sa scrii, si nici nu vreau sa fac articole ca sa fie facute. Am sa scriu cand am sa simt nevoia si cand cred ca am ceva de spus.  Vad din ce in ce mai putini jucatori zen, impacati cu ei,ce joaca cu bucurie si sinceri legat de jocul lor. Este ok sa gresesti o tinta, sa dai cu frica, sa gresesti mental. Totul este sa accepti si sa mergi inainte. Pentru mine esenta biliardului nu este de a baga bile cu nemiluita, ci despre eleganta acceptarii erorilor. Despre increderea absoluta in instincte, in eul automat. Despre cum poti sa tai de la radacina toate gandurile, indoielile, nesiguranta , controlul excesiv constient si sa apuci sa simti , sa joci cu ochii si cu inima. Dupa mine Coca este un model de placere de a juca si de a accepta gratios greselile sau ghinioanele. 
La Sereno nu am reusit sa pun mari probleme lui Danilo in primul meci care a jucat absolut impecabil. A iesit usor din safeuri extrem de grele, si a curatat toate mesele la care a intrat. Pana la urma a si castigat concursul, evoluand la un nivel ridicat. M-am curatat pe spate cu Manusa unde chiar am jucat bine dar spre finalul setului am facut cateva greseli. E greu sa performezi daca nu ai jucat si am schimbat cateva pastile ON Cyborg sa vad pe care o prefer. 
Pana la urma am ramas la Soft Negru, mi se pare o pastila foarte calda, extrem de placuta si care scoate niste efecte super. Pentru iubitorii de super-spinning, varianta SS este dementiala. 
Creta este foarte smechera, nu este asa pastoasa ca si Kamui. Am mai scos niste greutati de la tac si acum este mai pe fata. Nu ramane decat sa joc, cand oi apuca. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu