joi, 31 decembrie 2015

2015 retrospectiva

S-a mai dus un an din aventura noastra curenta pe pamant :))) Pentru mine a fost un an in care am reusit la un moment dat sa joc la un nivel foarte inalt, sa sparg cateva bariere. Am inceput anul cu tacul custom american, am castigat cateva turnee de seara,si jucam destul de bine, Apoi am reusit sa ma operez si la primul turneu dupa am reusit sa iau locul 5 la Gold in cel mai bun turneu pe care l-am facut, cu victorii 7-6 la Ladanyi si Braga in aceeasi zi. Era si prima oara cand am castigat cu ei. Am iesit in sferturi cu 6-7 la Florescu. M-am motivat foarte tare sa particip la calificarile de Eurotour ca sa ma calific. Si chiar am fost foarte aproape, in acel sistem infernal cu primul la 9, grupe de 8. dar era si frumos. Tot acolo am reusit sa il inving si pe Gandac pentru prima oara. Am fost la 2 victorii de Eurotour... Apoi m0am desumflat putin, am trecut pe Z3 si chiar am luat un loc 4 la Gold. Eram inca la nivel inalt mental si cu o mare incredere in mine. Apoi m-am desumflat putin si am schimbat o gramada de pastile. Odata fugita imaginea am scazut mult in joc. Am incheiat anul cu turnee mai putin reusite, am pierdut mult din aplombul si increderea de la mijlocul anului, nu am mai reusit sa ma antrenez. 
Inchei anul cu tacul Chuck Starkey cu shaftul de la CEM si pentru anul viitor voi juca cu G2 hard, pastila cu care am facut performantele de mai sus. LA spart Kai este absolut genial, in ultimul timp am si dat super jumpuri cu el, cu retur chiar unele. Nici nu am mai scos jumpul Airdrive. 
Asa ca la anul arsenalul americano-germano-japonez e gata de atac :))) In februarie va fi un super turneu la TAC, de nivel mondial, cu Jayson Shaw, Mika, Feijen, Van den berg, Drago, Eckonomopoulos , Alcaide ... Sunt deja 170 pe lista si ma mananca palmele sa ma antrenez deja.

In biliardul romanesc ca promotor iese in evidenta de departe efortul constant al  lui LEO DOBRE de sustinere a activitatii competitionale, asa am avut o echipa numeroasa la Eurotour la toate etapele, si turnee multe pentru jucatori cel putin din zona noastra.  Clubul tac merge bine acum datorita lui, mai frumos, mai primitor. Si cum ziceam mai sus anul incepe in forta cu superturneul european de la Bucuresti cu 17.500 euro premii. 
Echipa Romaniei a fost pentru prima oara calificata la World Cup of Pool, unde Babken si Ladanyi au terminat in primii 8. 
Dynamite Open de la Brasov, super turneu cu o gramada de jucatori incredibili, un efort frumos si cred ca si destul de mare al lui Andrei Rusu. Sper sa gasesca resurse si pentru o continuare.

Inchei cu noul campion national, Babken si jucatorul anului din punctul meu de vedere.  Pe langa statutul de jucator, incearca sa promoveze cat poate si biliardul si turneul anual de la Constanta organizat de el arata asta. A crescut  constant atat ca premii cat si ca organizare, iar anul asta a fost si mai frumos cu Immonen,Van den Berg, Corrieri si Grabe, chiar daca nu au fost premiile de la Brasov. 
Sper ca ati avut un an bun, sa ne vedem cu bine la mese in 2016 !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu