luni, 23 mai 2016

Stiri concursuri

Nu am mai apucat sa postez despre BKO de acum 2 weekenduri, am reusit sa fac semifinale, dupa ce am trecut pe parcurs de tanarul Clement de la Snagov, un tanar cum ar trebui sa avem mai multi, foarte respectuos cu jocul de biliard, un tragator  feroce ...
Lipsa de experienta a lui mi-a dat sansa sa ma pun in fata si apoi am reusit sa controlez meciul. Dar mi-a dat niste avioane de m-a luat capul ... Dovada ca pe spate i-a scos pe Raul si Isidor. Abia in primii 8 a pierdut la Ovidiu. Bravo. La calificare am castigat un meci de poveste cu berendea ... Toate au mers pe dos pentru el, orice ar fi facut ori baga alba ori se lasa lipit de bile ... Nu prea am muncit :))) In primii 8 am cazut tot cu el :))) Si m-a chinuit serios a condus tot meciul dar cumva am reusit sa raman agatat si la 8-8 am prins masa si am inchis ... In semifinala cu Braga am dat primele 3 jocuri, apoi am bagat alba la spargere si era 0-4 ;) In total am cedat aiurea 5 jocuri, si el 1 :) .  dar istoria se scrie cu primele jocuri, alta energie alta karma cu jucatori de genul lui Robert daca le luam era mai strans. dar mi-am facut damblaua si am mai dat o sarita :))) daca stie cineva cum sa scot si eu meciul meu din inregistrarea intregii zile dau o lada de bere :) https://www.youtube.com/watch?v=UWgiYpu_Rfc   10:19:40
Apoi braga a castigat si finala in decisiv cu mario, un meci foarte bun calitativ .

In fine weekendul trecut a avut loc primul concurs al federatiei pe anul asta pe noul format. Alegerea nefericita a datei in acelasi timp cu Transilvania Pool Tour, un turneu in plina crestere si popularizare a facut ca participarea din tara sa fie aproape inexistenta, 5 din 25 de participanti, si fara numele mari ... "Campionatul national de bila 8" a avut loc la Kings, un club inexistent din punct de vedere sportiv  din punctul meu de vedere, fara stream, fara rezultate live. Noul campion national la bila 8 este Claudiu Alicus  ! Un jucator care a crescut mult in ultimul an. Medalia de argint a fost obtinuta de Maican Raul, in crestere de forma si el in ultimele luni. Din ce am inteles Claudiu a jucat foarte, foarte bine.
Din pacate alte informatii nu mai sunt disponibile gen poze, rezultate asta e doar ce am reusit sa aflu de la cei care au fost acolo.

In cealalta parte a tarii, TPA Tour, etapa din Carei a strans tot cam atatia participanti ca la nationale. Stream live, poze, updateuri ... imi place cum merge
Olah Gabor a reusit un parcurs excelent ( cu On Slow :)))   ) si a reusit sa castige finala in dauna lui Zoli Kercso dupa ce in finala l-a invins pe Ciprian Gandac,
Mai multe poze aici, felicitari organizatorului   si sponsorilor Jozsef Levente Czirjak / Atd Biliard precum si gazdei Francisc Gergely ! .https://www.facebook.com/biliard.gfo/posts/8842891117178292 comentarii:

 1. Felicitari pentru semifinala,ma miram de ce nu povestesti nimica.Daca fara sa te antrenezi stai acolo la nivel de semifinala cu toti copii astia care stau toata ziulica prin club poti sa fii mai mult decat multumit.

  Inregistrarea meciului nu vad altcumva decat sa descarci tot filmul de pe youtube cu un program si apoi e simplu sa l decupezi cu orice alt program.Nu stiu si nu cred sa se poata descarca doar o portiune.Eu pentru descarcare de pe youtube folosesc aTubeCatcher,descarca cu viteza destul de buna si in varianta free,la 10mb/s cum descarca la mine zic ca e ok.De decupat nu mai stiu ce foloseam dar gasesti o groaza bune si free,e nimica toata.Sa descarci doar o portiune nu am auzit pana acum .
  Later edit
  Nu am auzit pana sa dau acum cautare pe net:))Se pare ca merge si asa:
  http://techsalsa.com/split-chop-or-cut-youtube-videos-directly-before-downloading/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi nene Amabil :)) Merg bine linkurile se pun la ei pe site daca nu vrei sa downloadezi. daca vrei sa downloadezi am gasit ca merge cu ccconverter, ai posibilitate sa descarci cat vor muschii tai dintr-un video.

   Ștergere