luni, 6 iunie 2016

BKO Pro

Am fost la Bko sambata nu foarte refacut din punct de vedere fizic, dar ca intotdeauna cu mare placere pentru billiard. Turneul nu mai e ce a fost, participare scazuta, si parca fara mare entuziasm din partea organizatorilor. Totusi primul la 9 pe fata imi place ca si format. Am condus 5-2 cu Claudiu Alicus, favorizat si de cateva greseli din partea lui. Am ratat masa de 6-2 si meciul s-a intors ... la 7-8 am ratat 8 care ne ducea in decisive. Apropiat dar unghi mic. Pe spate am pierdut la Ruslan Popescu un jucator  foarte bun, cu un joc spectaculos si ethnic, am facut cateva greseli  ... si am ratat intalnirea cu prietenul isidor ... care a trecut fara probleme de Ruslan si Mario la 0 ... 2 meciuri stranii care au curs in aceeasi directive.
castigator Ovidiu Cristea , locul 2 Moraru dan, 3-4 isidor si raul
Lipsa antrenamentelor specifice isi spune cuvantul, nu am mai lucrat demult pe pozitie si acceleratie, bile drepte  ... Am fost nesigur pe multe bile lungi  Asa ca in continuare ma voi axa in limita timpului pe antrenamente individuale, revenim la chestii de baza, back to the drawing board cum ar zice englezii ... Totusi ma bucura ca la capitolul moral am stat foarte bine si am luat totul ca atare, am pierdut cu zambetul pe buze. Trebuie sa fii barbat cand pierzi si sa accepti infrangerea . Sunt cate unii care nu stiu sa piarda si isi gasesc scuze penibile sau dau cu tacurile de pamant.
Cu toate cate s-au intamplat si cati oameni au incercat sa ma faca sa renunt, raman un umil elev al acestui sport minunat ... Daca marele Immonen imi spunea ca trebuie sa fii umil in fata jocului, sa il respecti, atunci asta trebuie sa facem si noi. Vad oameni care joaca de 2 ani si se cred buricul pamantului ...

Un comentariu:

  1. Nu am inteles ce ai vrut sa spui cu biliardul ethnic,daca vrei sa explici,suna interesant dar nu inteleg sensul.
    M am uitat putin la meciul tau,ai dat la un moment dat,pe la 5-3 parca, o siguranta de milioane,aia cand ai ascuns bila in spatele a doua bile langa manta laterala.

    Si Immonen incepe sa devina detestabil ca temperament de jucator.E preferatul meu ca stil de joc,am fost anul trecut la Brasov special sa l vad de aproape,am schimbat cateva vorbe cu el,m am pozat cu el,am trait o ora fabuloasa privindu l cum se antreneaza insa respectul lui fata de joc s a dus demult dracului.L am tot vazut facand gesturi urate cand pierdea dar pe ultimul clip care a aparut pe youtube de la 8 chinezeasca chiar a intrecut masura.Deja devine un mitocan exact ca romanii care trantesc tacurile,asta nu se poate ierta de la un membru al Pantheonului biliardului.O data,de doua ori ,din cand in cand dar nu chiar asa la orice prilej.Omul se cocalarizeaza din ce in ce mai mult,trist.

    RăspundețiȘtergere