luni, 1 august 2016

BKO Pro-Am cand cei mai slabi castiga :)

A fost o zi nebuna, dupa ce am luat-o grav pe echipe miercuri  de la Mario,
si ambitionat de ultimele contre "prietenesti" cu echipa TAC, am lasat prostiile si am adoptat stilul
nemtesc, cu acelasi ritm si aceeasi abordare a loviturilor, balans ... Rutina asta te poate ajuta mult in presiune si chiar m-a ajutat. Si uite ca mai vine si o zi din asta in care primesti cate o rasplata. Chiar sunt multumit pe ansamblu procentajul loviturilor a fost mult mai mare ca la ultimele concursuri, am fost mai focusat pe rutina mea si cam atat.
La concurs s-au facut  4 clase de avantaje, corect distribuite cu mici exceptii. Asa cei din clasa D primeau avantaj 3 pana la 8 de la cei din clasa A gen mario, Ovidiu ..., 2 pana la 7 de la cei din clasa B si 1 pana la 6 de la cei din clasa C. Si au fost cateva surpriza la avantajele astea ...  Eu am fost trecut la B , insemnand nu chiar asa de slab :)
Am castigat primul meci dupa o prestatie buna, apoi am jucat cu prietenul damian de la Slobozia, un jucator foarte bun. A jucat imprecabil si ma vedeam condus cu 5-1... A fost de ajuns o greseala a lui si meciul s-a intors. Am revenit cadentat si la 6-6 am dat o super-margareta. Am dat la trei si alba a bagat 9 aiurea ... Asta e bila 9 sorry my friend :)

Urma calificarea cu Mario. Am primit avantaj 1 pana la 6. Am facut un set foarte bun, chiar daca am mai ratat 2 mese legate la ultimele bile m-am tinut cu dintii de ritmul meu ... La 5-4 mario a ratat 9 , l-am bagat si ... m-am calificat. Chiar nu il mai batusem demult si mai mult decat victoria in setul asta pentru mine conteaza ca am fost in meci tot timpul, am facut mese dificile. Pe spate mario a pierdut si la tizul Iulian Cocoral, si in sferturi ne-am intalnit. Tizii, nasii lui Mario  :)
Si a fost din nou un meci terminat in decisiv.  Am dat avantaj 1 pana la 6.  Am jucat putin mai slab decat cu mario dar am terminat mese. Apoi mi-a bagat un 9 din spart si o masa pe mana mea si scorul era strans. A facut fault la spargere abia atingand manunchiu ... Am facut-o pe aia rusinoasa cu 3 faulturi ... recunosc ... ca raspuns mi-a mai dat si el un 9 din spart ;)))
  La 5-5 dupa un joc confuz am ajuns la masa si am terminat cu greu masa. EPIC :)))

Eram in semifinala si trebuia sa joc cu Ovidiu. Am primit 1 pana la 6. El a spart primul, bilele au ramas perfect. La 6 a avut ghinion sa ramana perfect drept pe 6 si era  grea scoaterea la 8. A incercat sa arunce alba cu contraefect sa creeze un unghi dar bila a facut colt-colt.  Am inchis masa , si in rest am inchis tot ce se putea inchide, lui nu i-a mai intrat spargerea bine. A mai avut un jump la care mi-a dat freeball si am inchis masa. Nici nu stiu daca a mai ratat vreo bila dupa cea din primul meci ... La 5-0 am dat combinatie si am castigat nesperat. Ce zi buna am prins... Din pacate pe partea cealalta a fost decalaj si a trebuit sa astept desfasurarea celeilalte semifinale, nici nu am putut sa ma antrenez la masa de langa. Nu a putut sa fie ziua perfecta pentru ca am pierdut finala cu Catalin bargaoanu. Am dat 1 pana la 6 conform rankingului, am facut 1-1 si aici am ratat un 7 la care m-am intins ciudat si nedorind sa ies din ritm am data asa si am ratat. Apoi meciul s-a intors, am mai bagat si o alba pe parcurs iar Cata a jucat excelent. la 1-5 am mai avut o tresarire si am ars si eu 2 mese. Am spart si a ramas o combinatie intoarsa 1 cu 3. medie ca greutate dar la scorul ala .. masa super deschisa. Era mai normal sa joc safe dar am fortat ca sa nu il las sa revina la masa. Si la 4-5 venind din urma aveam o sansa mult mai buna sa castig meciul.  Am ratat si el a inchis masa. Bravo lui, bravo mie sa mai punem un rezultat la palmaresul de sportivi amatori :)
ON Tips Romania
Ama Oprimex
Sereno team

4 comentarii:

  1. Bravo,felicitari!Anul asta ai facut senzatie,eu pun consistenta asta pe seama tacului neschimbat demult.Sa ne spui daca ai mai jucat vreodata atat de mult timp cu acelasi tac.Deja a trecut peste un an daca nu ma insel.

    Ideea succesului e sa nu schimbi echipa castigatoare:tacul,abordarea,rutina si asa mai departe.Uite ca in sfarsit ai inteles ca nu poti sa le ai pe toate,sau cum e vorba romaneasca si cu slanina castigarii concursurilor in pod si cu sufletul in raiul curiozitatii incercarii de noi tacuri.

    Arde-i pe ghertoi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo,felicitari!Anul asta ai facut senzatie,eu pun consistenta asta pe seama tacului neschimbat demult.Sa ne spui daca ai mai jucat vreodata atat de mult timp cu acelasi tac.Deja a trecut peste un an daca nu ma insel.

    Ideea succesului e sa nu schimbi echipa castigatoare:tacul,abordarea,rutina si asa mai departe.Uite ca in sfarsit ai inteles ca nu poti sa le ai pe toate,sau cum e vorba romaneasca si cu slanina castigarii concursurilor in pod si cu sufletul in raiul curiozitatii incercarii de noi tacuri.

    Arde-i pe ghertoi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mr. Amabil ... inca nu ... tacul il am mai demult ianuarie 2015, dar shaftul CEM din noiembrie anul trecut. Nu am nici anul cu el. Cel mai mult am avut Predator Sneaky cu Z ... aproape 3 ani. Acum sper sa depasesc cu brio termenul asta

      Ștergere